İ. Şengün And Y. Yahşi, "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.118, 2020
Şengün, İ. And Yahşi, Y. 2020. Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 118.
Şengün, İ., & Yahşi, Y., (2020). Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.118). Çanakkale, Turkey
Şengün, İLKİN, And Yunus Yahşi. "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Şengün, İLKİN And Yahşi, Yunus. "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.118, 2020
Şengün, İ. And Yahşi, Y. (2020) . "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.118.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKİN ŞENGÜN And author={Yunus Yahşi}, title={Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={118} }