Atıf Formatları
Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Şengün And Y. Yahşi, "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.118, 2020

Şengün, İ. And Yahşi, Y. 2020. Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 118.

Şengün, İ., & Yahşi, Y., (2020). Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.118). Çanakkale, Turkey

Şengün, İLKİN, And Yunus Yahşi. "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020

Şengün, İLKİN And Yahşi, Yunus. "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.118, 2020

Şengün, İ. And Yahşi, Y. (2020) . "Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.118.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKİN ŞENGÜN And author={Yunus Yahşi}, title={Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={118} }