Atıf Formatları
Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. DEVSEREN Et Al. , "Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,," Gıda , vol.43, pp.370-383, 2018

DEVSEREN, E. Et Al. 2018. Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,. Gıda , vol.43 , 370-383.

DEVSEREN, E., YILMAZ, T., PETMEZ, B., OKUT, D., KOC, M., & ERTEKİN, F., (2018). Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,. Gıda , vol.43, 370-383.

DEVSEREN, Esra Et Al. "Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,," Gıda , vol.43, 370-383, 2018

DEVSEREN, Esra Et Al. "Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,." Gıda , vol.43, pp.370-383, 2018

DEVSEREN, E. Et Al. (2018) . "Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,." Gıda , vol.43, pp.370-383.

@article{article, author={Esra DEVSEREN Et Al. }, title={Farklı Dondurma Ve Çözündürme Yöntemleri İle Ön İşlem Uygulamalarının Mandalina Ve Çilekte Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,}, journal={Gıda}, year=2018, pages={370-383} }