Atıf Formatları
Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. TAVMAN Et Al. , "Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu," Gıda , vol.34, pp.175-182, 2009

TAVMAN, Ş. Et Al. 2009. Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu. Gıda , vol.34 , 175-182.

TAVMAN, Ş., KUMCUOĞLU, S., & ZÜLEYHA, A., (2009). Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu. Gıda , vol.34, 175-182.

TAVMAN, ŞEBNEM, SEHER KUMCUOĞLU, And AKKAYA ZÜLEYHA. "Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu," Gıda , vol.34, 175-182, 2009

TAVMAN, ŞEBNEM Et Al. "Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu." Gıda , vol.34, pp.175-182, 2009

TAVMAN, Ş. KUMCUOĞLU, S. And ZÜLEYHA, A. (2009) . "Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu." Gıda , vol.34, pp.175-182.

@article{article, author={ŞEBNEM TAVMAN Et Al. }, title={Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu}, journal={Gıda}, year=2009, pages={175-182} }