A. RAYMAN ERGÜN And T. BAYSAL, "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi," 6. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2018
RAYMAN ERGÜN, A. And BAYSAL, T. 2018. Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi. 6. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
RAYMAN ERGÜN, A., & BAYSAL, T., (2018). Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi . 6. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
RAYMAN ERGÜN, AHSEN, And TANER BAYSAL. "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi," 6. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2018
RAYMAN ERGÜN, AHSEN R. And BAYSAL, TANER. "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2018
RAYMAN ERGÜN, A. And BAYSAL, T. (2018) . "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHSEN RAYMAN ERGÜN And author={TANER BAYSAL}, title={Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}