Atıf Formatları
Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. RAYMAN ERGÜN And T. BAYSAL, "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi," 6. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2018

RAYMAN ERGÜN, A. And BAYSAL, T. 2018. Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi. 6. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).

RAYMAN ERGÜN, A., & BAYSAL, T., (2018). Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi . 6. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey

RAYMAN ERGÜN, AHSEN, And TANER BAYSAL. "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi," 6. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2018

RAYMAN ERGÜN, AHSEN R. And BAYSAL, TANER. "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2018

RAYMAN ERGÜN, A. And BAYSAL, T. (2018) . "Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AHSEN RAYMAN ERGÜN And author={TANER BAYSAL}, title={Kekik, fesleğen ve sarımsak oleoresinlerinin domates sosunda B. coagulans bakterisine antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}