A. AKPINAR Et Al. , "GELENEKSEL FERMENTE SÜT İÇECEĞİ KEFİRİN İNSAN SAĞLIĞI VE BESLENMESİNDEKİ YERİ," I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ , 2017
AKPINAR, A. Et Al. 2017. GELENEKSEL FERMENTE SÜT İÇECEĞİ KEFİRİN İNSAN SAĞLIĞI VE BESLENMESİNDEKİ YERİ. I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ .
AKPINAR, A., yerlikaya, o., AKAN, E., & AKÇA, S., (2017). GELENEKSEL FERMENTE SÜT İÇECEĞİ KEFİRİN İNSAN SAĞLIĞI VE BESLENMESİNDEKİ YERİ . I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ
AKPINAR, ASLI Et Al. "GELENEKSEL FERMENTE SÜT İÇECEĞİ KEFİRİN İNSAN SAĞLIĞI VE BESLENMESİNDEKİ YERİ," I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, 2017
AKPINAR, ASLI Et Al. "GELENEKSEL FERMENTE SÜT İÇECEĞİ KEFİRİN İNSAN SAĞLIĞI VE BESLENMESİNDEKİ YERİ." I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ , 2017
AKPINAR, A. Et Al. (2017) . "GELENEKSEL FERMENTE SÜT İÇECEĞİ KEFİRİN İNSAN SAĞLIĞI VE BESLENMESİNDEKİ YERİ." I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ .
@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLI AKPINAR Et Al. }, title={GELENEKSEL FERMENTE SÜT İÇECEĞİ KEFİRİN İNSAN SAĞLIĞI VE BESLENMESİNDEKİ YERİ}, congress name={I. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ}, city={}, country={}, year={2017}}