Atıf Formatları
Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. EŞİYOK Et Al. , "Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.," Dünya Gıda Dergisi , pp.83-85, 2003

EŞİYOK, D. Et Al. 2003. Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.. Dünya Gıda Dergisi , 83-85.

EŞİYOK, D., BOZOKALFA, M. K. , UĞUR, A., & KAVAK, S., (2003). Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.. Dünya Gıda Dergisi , 83-85.

EŞİYOK, DURSUN Et Al. "Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.," Dünya Gıda Dergisi , 83-85, 2003

EŞİYOK, DURSUN Et Al. "Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.." Dünya Gıda Dergisi , pp.83-85, 2003

EŞİYOK, D. Et Al. (2003) . "Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.." Dünya Gıda Dergisi , pp.83-85.

@article{article, author={DURSUN EŞİYOK Et Al. }, title={Ege Bölgesi Koşullarında Yetiştirilen Savoy Lahanasının Verim ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi.}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2003, pages={83-85} }