Atıf Formatları
Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. GUERSOY Et Al. , "Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.2, pp.9-13, 2004

GUERSOY, O. Et Al. 2004. Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.2 , 9-13.

GUERSOY, O., KINIK, Ö., Nas, S., & GÖKÇE, R., (2004). Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.2, 9-13.

GUERSOY, OGUZ Et Al. "Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.2, 9-13, 2004

GUERSOY, OGUZ Et Al. "Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.2, pp.9-13, 2004

GUERSOY, O. Et Al. (2004) . "Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.2, pp.9-13.

@article{article, author={OGUZ GUERSOY Et Al. }, title={Süt ve süt ürünlerinde fenolik bileşikler ve kalite üzerine etkileri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2004, pages={9-13} }