E. AKAN And Ö. KINIK, "Probiyotik gıdaların üretim ve depolama sırasında canlılığını etkileyen faktörler ve canlılığın sürdürülmesiçin alınacak önlemler," 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Turkey, 2015
AKAN, E. And KINIK, Ö. 2015. Probiyotik gıdaların üretim ve depolama sırasında canlılığını etkileyen faktörler ve canlılığın sürdürülmesiçin alınacak önlemler. 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ , (Turkey).
AKAN, E., & KINIK, Ö., (2015). Probiyotik gıdaların üretim ve depolama sırasında canlılığını etkileyen faktörler ve canlılığın sürdürülmesiçin alınacak önlemler . 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Turkey
AKAN, ECEM, And ÖZER KINIK. "Probiyotik gıdaların üretim ve depolama sırasında canlılığını etkileyen faktörler ve canlılığın sürdürülmesiçin alınacak önlemler," 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Turkey, 2015
AKAN, ECEM And KINIK, ÖZER. "Probiyotik gıdaların üretim ve depolama sırasında canlılığını etkileyen faktörler ve canlılığın sürdürülmesiçin alınacak önlemler." 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Turkey, 2015
AKAN, E. And KINIK, Ö. (2015) . "Probiyotik gıdaların üretim ve depolama sırasında canlılığını etkileyen faktörler ve canlılığın sürdürülmesiçin alınacak önlemler." 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ECEM AKAN And author={ÖZER KINIK}, title={Probiyotik gıdaların üretim ve depolama sırasında canlılığını etkileyen faktörler ve canlılığın sürdürülmesiçin alınacak önlemler}, congress name={2. TARIM VE GIDA KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}