Projeler

Yenilikçi, Sürdürülebilir, Selüloz Tabanlı Gıda Ambalajı Geliştirilmesi ve Bazı Taze Meyvelerde Kullanılması

TÜBİTAK Projesi, 2019 - 2021

Bamya Polisakkariti/Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Polielektrolit Komplekslerinin Oluşturulması, Karakterizasyonu ve Film Yapma Özellikleri-118O578

TÜBİTAK Projesi, 2018 - 2021

TRANS-RESVERATROLÜN KOMPLEKS KOASERVASYON YÖNTEMİİLE ENKAPSÜLASYONU

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2019

Trans-resveratrolun kararlılığının artırılması için yumurta kabuğu zarı proteini ve ipek fibroin içeren nano-taşıyıcısistemin elektroenkapsülasyon yöntemi ile geliştirilmesi

Yara Örtüsü Uygulamaları Için Equisetum Arvense Özütü Yüklü Biyomalzemelerin Hazırlanması Ve Karakterizasyonu

TÜBİTAK Projesi, 2011 - 2012

Antioksidan Yüklü İpek Fibroin Hyaluronik Asit Esasli Nanolif Mebranlarin Geliştirilmesi Ve Yara Örtülerinde Kullanilma Potansiyellerinin Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi, 2010 - 2012