Eğitim Bilgileri
1997 - 2003
1997 - 2003Doktora
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama-İşleme Teknolojisi (Yl), Türkiye
1994 - 1997
1994 - 1997Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama-İşleme Teknolojisi (Yl), Türkiye
1984 - 1991
1984 - 1991Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2003
2003Doktora
Bazı Ege Denizi ve Kuzey Atlantik Balık Türlerinin IEF (İzoelektrik Odaklama) Yöntemiyle Karakterizasyonu
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri
1997
1997Yüksek Lisans
Ton Konservelerinde Kurşun (Pb) ve Kadmiyum (Cd) Kontaminasyonu
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİtalyanca
A1 Başlangıç
A1 BaşlangıçRusça
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Araştırma Alanları
Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorDr.Öğr.Üyesi
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2004 - 2018
2004 - 2018Yrd.Doç.Dr.
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
1994 - 2004
1994 - 2004Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2015
2015Yüksek Lisans
Levrek etinin sulu çözeltideki elektriksel direnç özelliklerinin kalite ölçümünde kullanılabilirliği
ALTINELATAMAN C.
M.TASLAK(Öğrenci)
2013
2013Yüksek Lisans
Farklı yağlarda kızartılmış levrek filetolarının kalite parametrelerinin incelenmesi
ALTINELATAMAN C.
Ö.POYRAZ(Öğrenci)
2011
2011Yüksek Lisans
Ege Denizi'ndeki Sparidae familyasına ait bazı türlerin DNA profillerinin çıkarılması
ALTINELATAMAN C.
B.KANDEMİR(Öğrenci)
2011
2011Yüksek Lisans
İthal uskumrularda ICP-MS ile arsenik miktarının tespit edilmesi
ALTINELATAMAN C.
T.YURDUSEVER(Öğrenci)
2010
2010Yüksek Lisans
İki farklı sirke konsantrasyonunun taze soğutulmuş kurbağa bacağının bazı kalite parametrelerine olan etkisi
ALTINELATAMAN C.
M.ŞİRİN(Öğrenci)
2010
2010Yüksek Lisans
Çipura işleme atıklarının yan ürün olarak değerlendirilmesi
ALTINELATAMAN C.
Ö.YEŞİM(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2019
2019An in vitro and in silico study on the antioxidant and cell culture-based study on the chemoprotective activities of fish muscle protein hydrolysates obtained from European seabass and gilthead seabream
ALTINELATAMAN C. , Koroleva O., Fedorova T., Torkova A., Lisitskaya K., Tsentalovich M., et al.
FOOD CHEMISTRY, cilt.271, ss.724-732, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2011
2011Proximate Composition of Red Band Fish (Cepola macrophthalma, Linnaeus, 1758) and its Quality Changes during Refrigerated Storage (4 +/- 2 degrees C)
ÇELİK U. , ALTINELATAMAN C. , KIŞLA D. , Dincer T.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES, cilt.11, ss.609-614, 2011 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2011
2011Proximate Composition of Red Band Fish Cepola macrophthalma Linnaeus 1758 and its Quality Changes during Refrigerated Storage 4 2 C
ÇELİK U., ALTINELATAMAN C. , KIŞLA D., DİNÇER M. T.
Turkish Journal Of Fisheries And Aquatic Sciences, cilt.11, ss.629-634, 2011 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2011
2011Some Trace Elements in Front and Rear Dorsal Ordinary Muscles of Wild and Farmed Bluefin Tuna Thunnus thynnus L 1758 in the Turkish Part of the Eastern Mediterranean
PERÇİN F., SÖĞÜT Ö. , ALTINELATAMAN C. , SOYLAK M.
Food and Chemical Toxicology, cilt.49, ss.1006-1010, 2011 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2009
2009Comparison of IEF patterns of sarcoplasmic proteins of fish from North Atlantic and Aegean Sea
ALTINELATAMAN C. , Kuendiger R., ÇAKLI Ş. , Rehbein H.
FOOD CONTROL, cilt.20, ss.980-985, 2009 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2007
2007Proximate composition and freshness parameters in refrigerator stored warty crab meat (Eriphia verrucosa, Forskal, 1775)
Altinelataman C. , DINCER T.
ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE, cilt.58, ss.132-135, 2007 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2007
2007Proximate Composition and The Freshness Quality In Refrigerator Storage of The Warty Crab Eriphia verrucosa Forskal 1775 Meat
ALTINELATAMAN C. , DİNÇER M. T.
Archiv Fur Lebensmittelhygiene, cilt.58, ss.132-135, 2007 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2006
2006Identification of some Aegean fish species by native isoelectric focussing
Altınelataman C. , Çelik U. , Rehbeın H.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, cilt.222, ss.99-104, 2006 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2018
2018The effects of nettle (Urtica dioica), spiny sowthistle (Sonchus asper) and dandelion (Taraxacum officinale) on the fish quality during storage period
Altınelataman C. , Şenyılmaz E. B. , Yilmaz S. T. , Erdem Ö. A. , Çelik U.
SU URUNLERI DERGISI, cilt.35, ss.423-431, 2018 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)
2015
2015Antioxidant, Antimicrobial and Sensorial Effects of Rosemary (Rosmarinus officinalis L.) and Sage (Salvia officinalis L.) on Sea bass (Dicentrarchus labrax L.) Fillets
Altınelataman C. , Kışla D. , Kılınç B. , Şen Yılmaz E. B. , Yünlü A. , Dinçer M. T. , et al.
SU URUNLERI DERGISI, cilt.32, ss.121-126, 2015 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2015
2015Fish derived bio active peptides and their metabolic effects
ALTINELATAMAN C. , TORKOVA A., TSENTALOVİCH M.
SU URUNLERI DERGISI, cilt.32, ss.217-223, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2014
2014Chemical Composition Cholesterol Trace Metals and Amino Acid Composition of Different Canned Fish Products Produced and Sold in Turkey
MANTHEY KARL M., OSTERMEYER U., ALTINELATAMAN C. , ÇELİK U. , OEHLENSCHLAGER J.
Journal of FisheriesSciences.com, cilt.8, ss.17-26, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2012
2012Tirsi Alosa tanaica Grimm 1901 nin Kimyasal Kompozisyonu ve Buzdolabı Koşullarında Raf Ömrünün Belirlenmesi
DUYAR H. A. , GARGACI A., ALTINELATAMAN C.
Journal of FisheriesSciences.com, cilt.6, ss.1-8, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2018
2018Deep Sea – New Sensing Approach to Marine Environmental, Fisheries and Aquaculture Monitoring
SOYKAN O. , ÖZKAN E. Y. , TOLON M. T. , ALTINELATAMAN C. , BÜYÜKIŞIK H. B. , TOKAÇ A.
13th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences - Balıkçılık ve Akuatik Bilimler (FABA 2018), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, ss.299-302
2018
2018Quality Determination in Fish Sold on Fish Counters at County Bazaars
Erdem Ö. A. , Şen Yılmaz E. B. , Altınelataman C. , Çelik U.
International Marine & Freshwater Symposium, Antalya, Türkiye, 18 Ekim 2018, ss.359
2018
2018Determination of Microbiological and Chemical Status of Sardines (Sardina pilchardus) in Different Sales Areas (Market and Bazaar) of İzmir
KILINÇ B. , ÇAKLI Ş. , ÇELİK U. , DİNÇER M. T. , ALTINELATAMAN C.
International Symposium Ecology, Kastamonu, Türkiye, 19 - 23 Haziran 2018, ss.968
2017
2017Antioxidant Capacities of Rainbow Trout Hydrolysates Obtained with Different Enzyme Profiles
Altınelataman C. , Çelik U. , Erdem Ö. A.
1st International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, Isparta, Türkiye, 4 Ekim - 06 Aralık 2017
2016
2016European Seabass Dicentrarchus labrax and Gilthead Seabream Sparus aurata Muscle Hydrolysates as a perspective source of Biopeptides. WEFTA Meeting.
ALTINELATAMAN C. , Koroleva O., Torkova A., Lisitskaya K., Tsentalovich M., Kononikhin A., et al.
46.WEFTA, Split, Hırvatistan, 12 Ekim 2016, ss.120
2016
2016ELECTRICAL CONDUCTIVITY OF REFRIGERATED SEA BASS MEAT IN SEMI SOLID FORM AND AQUEOUS SOLUTION TO DETERMINE QUALITY
Taslak M., ALTINELATAMAN C. , ÖZTÜRK Y. , DEMİRAĞ M. K. , ERDEM Ö. A. , Şen Yılmaz E. B. , et al.
46th WEFTA Conference West European Fish Technologists’ Association, Split, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2016
2015
2015Farklı Restriksiyon Enzimlerinin Sparidae Familyasına Ait Beş Türün RFLP Analizlerindeki Verimlerin Araştırılması
KANDEMİR B., ALTINELATAMAN C. , ÇELİK U.
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015
2014
2014An Investigation on Quality Parameters of Cultured Seabass Fillets Fried in Different Oils
Poyraz Ö., Altınelataman C. , Çelik U. , Yılmaz E. B. Ş. , Erdem Ö. A.
44th WEFTA Meeting, Bilbao, İspanya, 9 - 11 Haziran 2014
2011
2011İki farklı sirke konsantrasyonunun taze soğutulmuş kurbağa bacağının bazı kalite parametrelerine olan etkisi.
Şirin M., ALTINELATAMAN C.
16.Ulusal Su Ürünleri Kongresi., Antalya, Türkiye, 25 Ekim 2011, ss.335
2011
2011Determination of selected toxic elements by ICP MS in Atlantic mackerel Scomber scombrus imported to Turkey
Yurdusever T., ALTINELATAMAN C. , ÇELİK U.
41st WEFTA CONFERENCE, Gothenburg, İsveç, 27 Eylül 2011, ss.45
2011
2011Effects of olive leaf extracts on fish fillets
ALTINELATAMAN C. , ÇELİK U. , Misimi E., DİNÇER M. T. , EVREN BURCU Ş. Y. , ERDEM Ö. A.
41st WEFTA CONFERENCE, Gothenburg, İsveç, 27 Eylül 2011, ss.67
2010
2010Aminoacid profiles of aquacultured sea bass Dicentrarchus labrax L 758 from october to june and effects of 3 6 months deep freeze storage
Öner Y., ALTINELATAMAN C. , ÇELİK U.
40th WEFTA CONFERENCE, İzmir, Türkiye, 04 Ekim 2010, ss.45
2010
2010An investigation on fish quality protection abilities of nettle Urtica dioica dandelion Taraxacum officinalis and spiny sowthistle Sonchus asper
Altınelataman C. , Şen Yılmaz E. B. , Tolasa Yılmaz Ş. , Erdem Ö. A. , Çelik U.
40th WEFTA CONFERENCE, İzmir, Türkiye, 04 Ekim 2010, ss.45
2010
2010Quality differences between organically and conventionally farmed Rainbow trout Oncorhynchus mykiss in the Black Sea Region of Turkey
Vardar H., YILDIRIM Ş. , ALTINELATAMAN C. , ŞEN YILMAZ E. B. , Çoban D., ÇELİK U. , et al.
40th WEFTA CONFERENCE, İzmir, Türkiye, 04 Ekim 2010, ss.45
2009
2009Textural specifications of wild and cultured sea bream stored at 18 C for 5 months
ALTINELATAMAN C. , KILINÇ B. , YÜNLÜ A. , ŞEN YILMAZ E. B. , ÇELİK U.
3rd TAFT CONFERENCE, Copenhagen, Danimarka, 15 Eylül 2009, ss.45
2009
2009Fish derived bio-active peptides, their human homologues, metabolic effects and future trends.
ALTINELATAMAN C.
39. WEFTA Meeting- 3.TAFT Meeting, Kopenhag, Danimarka, 16 Eylül 2009, ss.90
2008
2008Nanotechnology and seafood production.
ALTINELATAMAN C.
38.WEFTA Meeting, Floransa, İtalya, 16 Eylül 2008, ss.106
2008
2008Investigation of color change with lipid oxidation, chemical decomposition and microbial growth of cold stored sea bass (Dicentrarchus labrax L.) fillets by machine vision system.
ALTINELATAMAN C. , Korel F., Baysal H.
38.WEFTA Meeting., Floransa, İtalya, 16 Eylül 2008, ss.88
2008
2008Antioxidant, Antmicrobial and Sensory Effects of Rosemary and Sage on Seabass Fillets
ALTINELATAMAN C. , KIŞLA D. , KILINÇ B. , ŞEN YILMAZ E. B. , YÜNLÜ A. , DİNÇER M. T. , et al.
1st International Congress of Seafood Technology(ICST), İzmir, Türkiye, 18 Mayıs 2008, ss.89-92
2008
2008An investigation about Aegean traditional carp roe paste tarama
ALTINELATAMAN C. , KILINÇ B. , TOLASA YILMAZ Ş. , ÇELİK U.
First International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 Mayıs 2008, ss.45
2008
2008A view into EPA and DHA from the point of different health topics for consumers
ALTINELATAMAN C. , ÇELİK U. , ÇAKLI Ş.
1st International Congress of Seafood Technology(ICST), İzmir, Türkiye, 18 Mayıs 2008, ss.106-107
2008
2008Comparison of Quality Parameters of Twaite Shad (Alosa fallax nilotica) Caught by Different Fishing Methods
KILINÇ B. , ALTINELATAMAN C. , TOLASA Ş., KARA A.
1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008
2007
2007Kurdela Balığı (Cepola macrophtalma L., 1758)’nın Buzdolabı Raf Ömrü ve Kalite Parametreleri.
ALTINELATAMAN C. , KIŞLA D. , DINCER T. , ÇELİK U.
14.Ulusal Su Ürünleri Kongresi, Muğla, Türkiye, 04 Eylül 2007, ss.50
2007
2007Buzdolabı Koşullarında Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Balıklarının Raf Ömrüne Ozon Uygulamasının Etkisi
Kışla D. , Altınelataman C. , Yünlü A. , Şen Yılmaz E. B. , Çelik U.
14. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Muğla, Türkiye, 04 Eylül 2007, ss.45
2006
2006Application of Chitosan and Its Phosphate Derivatives for Quality Preservation of Fish Stored at Refrigeration Temperature
ÇAKLI Ş. , KIŞLA D. , ALTINELATAMAN C. , DİNÇER M. T. , Keleşoglu S., YÜNLÜ A. , et al.
36 WEFTA Meeting (2.TAFT), Quebec, Kanada, 29 Ekim 2006, ss.27
1997
1997Ton Balığı Konserveleri ve Dondurulmuş Karideslerde SO2'nin Kantitatif Tayini
ÇAKLI Ş. , ALTINELATAMAN C. , Duyar H. A.
IX. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 17 Eylül 1997
1997
1997Ton Konservelerinde Pb ve Cd Kontaminasyonu. Akdeniz Balıkçılık Kongresi.
ALTINELATAMAN C.
Mediterranean Fisheries Congress, İzmir, Türkiye, 09 Nisan 1997, ss.50
0
0Collaboration Between "Ege University Fish Capture and Processing Technologie Department of Fisheries Faculty, Izmir-Turkey" and Institute of Fishery Technology and Quality, Federal Research Centra for Fisheries, Hamburg Germany
ÇAKLI Ş. , ALTINELATAMAN C. , REHBEIN H., OEHLENSCHLAGER J., ÇELİK U.
Fish International 2002, Almanya, ss.15
Kitap & Kitap Bölümleri
2016
2016Balık Yağı ve Omega-3 Yağ Asitleri
ALTINELATAMAN C.
Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme, Ötleş, S., Akçiçek, E., Editör, Sidas, İzmir, ss.355-367, 2016
2010
201040TH WEFTA MEETING PROCEEDING BOOK
ÇAKLI Ş. , ÇELİK U. , ALTINELATAMAN C.
Ege Üniverisitesi, İzmir, 2010
2009
2009Akdeniz Usulü Beslenmede Balık
ALTINELATAMAN C.
Akdeniz Usulü Beslenme, Akçiçek E., Ötleş S., Tan M., Editör, Ulusal Zeytin Ve Zeytinyağı Konseyi, İzmir, ss.169-186, 2009
2008
20081ST INTERNATIONAL CONGRESS OF SEAFOOD TECHNOLOGY PROCEEDINGS BOOK
ÇAKLI Ş. , ALTINELATAMAN C. , ÇELİK U.
Ege Üniveristesi, İzmir, 2008
Desteklenen Projeler
2018 - 2020
2018 - 2020Development and Evaluation of Photonic Sensor Components for Coastal Environmental Monitoring and Assessment of Marine Recourses
AB Destekli Diğer Projeler
Tokaç A. (Yürütücü) , Soykan O. , Altınelataman C. , Büyükışık H. B. , Tolon M. T.
2018 - 2020
2018 - 2020Deep Sea - Fotonik Sensör Bileşenleri Kullanımı ile Kıyısal Alanların Çevresel İzlenmesi ve Denizel Kaynakların Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi
Tokaç A. (Yürütücü) , Tolon M. T. , Büyükışık H. B. , Özkan E. Y. , Soykan O., Altınelataman C.
2017 - 2019
2017 - 2019ALABALIK HİDROLİZATININ ANTİOKSİDATİF VE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ALTINELATAMAN C. (Yürütücü) , ÇELİK U. , ERDEM Ö. A. , KILINÇ B. , YILMAZ E. B. Ş.
2017 - 2019
2017 - 2019SEMT PAZARI BALIK TEZGÂHLARINDA SATILAN BALIKLARDA KALİTE TESPİTİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇELİK U. (Yürütücü) , ALTINELATAMAN C. , ERDEM Ö. A. , YILMAZ E. B. Ş.
2016 - 2018
2016 - 2018İzmir’in Farklı Yerlerinde (Market ve Pazar) Satışa Sunulan Sardalya Balıklarının (Sardina pilchardus) Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kılınç B. (Yürütücü) , Çaklı Ş. , Çelik U. , Dinçer M. T. , Tolasa Yılmaz Ş. , Altınelataman C. , et al.
2012 - 2017
2012 - 2017FARKLI YAĞLARDA VE SÜRELERDE KIZARTILMIŞ LEVREK FİLETOLARININ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ALTINELATAMAN C. (Yürütücü)
2014 - 2015
2014 - 2015LEVREK ETİNİN YARI KATI VE SULU ÇÖZELTİ FORMUNDA ELEKTİRİKSEL İLETKENLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ALTINELATAMAN C. (Yürütücü)
2011 - 2015
2011 - 2015İzmir’de Satışa Sunulan Bazı Balık Türlerinin Besinsel Kompozisyonu ve Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kılınç B. , Çaklı Ş. (Yürütücü) , Çelik U. , Yünlü A. , Taşkaya L., Altınelataman C. , et al.
2011 - 2015
2011 - 2015İzmirde Satışa Sunulan Bazı Balık Türlerinin Besinsel Kompozisyonu Ve Kimyasal Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Çaklı Ş. (Yürütücü) , Çelik U. , Altınelataman C. , Tolasa Yılmaz Ş. , Yünlü A. , Erdem Ö. A.
2007 - 2012
2007 - 2012KURDELA BALIĞI (CEPOLA MACROPHTHALMA LİN, 1758) NIN BUZDOLABI RAF ÖMÜRÜ VE KALİTE PARAMETRELERİ.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ALTINELATAMAN C. (Yürütücü)
2007 - 2012
2007 - 2012EGE BÖLGESİNDE YETİŞEN BAZIYEŞİL YAPRAKLI SEBZELERİN +4.CDE DEPOLANAN LEVREK FİLETOLARI ÜZERİNE ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ALTINELATAMAN C. (Yürütücü)
1999 - 2003
1999 - 2003Türkiye’de Yeni Bir Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Olarak, Balık Kroket Üretimi ve Raf Ömrü Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kılınç B. , Çaklı Ş. (Yürütücü) , Taşkaya L., Kışla D. , Çelik U. , Altınelataman C. , et al.
1995 - 2002
1995 - 2002BALIK KONSERVELERİNDE AĞIR METAL KONTAMİNASYONU
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ALTINELATAMAN C. (Yürütücü)
Bilimsel Hakemlikler
Eylül 2018
Eylül 2018Journal of Food Science and Biotechnology
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2018
Eylül 2018Journal of Food Science and Biotechnology
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2018
Eylül 2018Journal of Food Science and Biotechnology
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2018
Eylül 2018Journal of Aquatic Food Product Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2018
Ağustos 2018Journal of Food Science and Biotechnology
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2018
Mart 2018Journal of Food Science and Biotechnology
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2017
Eylül 2017Journal of Aquatic Food Product Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2017
Şubat 2017European Food Research and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2016
Eylül 2016Journal of Food Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2016
Temmuz 2016Journal of Food Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2016
Temmuz 2016Plos One
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2016
Haziran 2016Journal of Food Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2016
Şubat 2016European Food Research and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri
2017
20171st International Symposium on Limnologyand Freshwater Fisheries
Katılımcı
Isparta-Türkiye
2016
201646. WEFTAMeeting
Katılımcı
Split-Hırvatistan
2015
201518. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
İzmir-Türkiye
2011
201116.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Antalya-Türkiye
2011
201141. WEFTA Meeting
Katılımcı
Gothenburg-İsveç
2010
201040. WEFTA Meeting
Katılımcı
İzmir-Türkiye
2009
20093. TAFT Meeting
Katılımcı
Kobenhavn-Danimarka
2008
200838. WEFTA Meeting
Katılımcı
Florence-İtalya
2008
20081.International Congress of Seafood Technology
Katılımcı
İzmir-Türkiye
2007
200714.Ulusal Su Ürünleri Kongresi
Katılımcı
Isparta-Türkiye
1997
19979.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Isparta-Türkiye
1997
1997Mediterranean Fisheries Congress
Katılımcı
İzmir-Türkiye
Burslar
2015 - 2016
2015 - 2016