Asst. Prof.

FAHRİ YEMİŞÇİOĞLU


Faculty of Engineering

Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Education Information

1996 - 2002

1996 - 2002

Doctorate

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Turkey

1992 - 1995

1992 - 1995

Postgraduate

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Turkey

Dissertations

2002

2002

Doctorate

Bitkisel kaynaklı sıvı yağlardan interesterifikasyon yöntemi ile katı yağ üretimi

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1995

1995

Postgraduate

Çiğitten yağ ekstraksiyonunun kinetiği

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Research Areas

Food Engineering

Academic Titles / Tasks

2018 - Continues

2018 - Continues

Assistant Professor

Ege University, Faculty Of Engineering, Gıda Mühendisliği Bölümü

2005 - 2018

2005 - 2018

Assistant Professor

Ege University, Faculty Of Engineering, Gıda Mühendisliği Bölümü

Articles Published in Journals That Entered SCI, SSCI and AHCI Indexes

Articles Published in Other Journals

2017

2017

EFFECT OF MEMBRANE DEGUMMING CONDITIONS ON PERMEATE FLUX AND PHOSPHOLIPIDS REJECTION

BOYNUEĞRİ P., YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, vol.42, pp.597-602, 2017 (Refereed Journals of Other Institutions) Creative Commons License

2016

2016

Bitkisel yağ rafinasyonunda yeni bir yaklaşım Minimal rafinasyon

YEMİŞÇİOĞLU F. , ÖZDİKİCİERLER O. , GÜMÜŞKESEN A.

Akademik Gıda, vol.14, pp.172-179, 2016 (Refereed Journals of Other Institutions)

2011

2011

Contaminants of Oils: Analytical Aspects

YEMİŞÇİOĞLU F. , GUMUSKESEN A. S. , ÖTLEŞ S. , KARAIBRAHIMOGLU Y.

CHEMICAL, BIOLOGICAL, AND FUNCTIONAL ASPECTS OF FOOD LIPIDS, 2ND EDITION, pp.473-484, 2011 (Refereed Journals of Other Institutions) identifier

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

2016

2016

Ultrasound Applications in Oils and Fats Industry

ÖZDİKİCİERLER O. , YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A.

8th World Congress of Food Science and Technology, IUFoST, Dublin, Ireland, 21 - 25 August 2016, pp.1456

2016

2016

Zeytinyağında minimal rafinasyon uygulamaları ve optimizasyonu

YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A. , ÖZDİKİCİERLER O.

IV.Uluslararası Gıda Ar-Ge proje pazarı, İzmir, Turkey, 24 May 2016, pp.178

2016

2016

Palm Oil Based Trans Free Solutions for Oil Industry

YEMİŞÇİOĞLU F.

Malaysia-Turkey Palm Oil Trade Fair&Seminar, 16 - 17 May 2016

2015

2015

YAĞ SANAYİNDE RAFİNASYON İŞLEMİNİN 3 MCPD OLUŞUMUNA ETKİSİ

YEMİŞÇİOĞLU F.

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 7 - 09 May 2015

Books & Book Chapters

2011

2011

Contaminants of Oils:Analytical aspects

YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A. , ÖTLEŞ S. , KARAİBRAHİMOĞLU Y.

in: Chemical, biological and functional aspects of food lipids, Zdzislaw E.Sikorski, Anna Kolakowska, Editor, CRC Press, 2011

Supported Projects



Citations

Total Citations (WOS): 7

h-index (WOS): 1