Dr.Öğr.Üyesi

FAHRİ YEMİŞÇİOĞLU


Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Eğitim Bilgileri

1996 - 2002

1996 - 2002

Doktora

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

1992 - 1995

1992 - 1995

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2002

2002

Doktora

Bitkisel kaynaklı sıvı yağlardan interesterifikasyon yöntemi ile katı yağ üretimi

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1995

1995

Yüksek Lisans

Çiğitten yağ ekstraksiyonunun kinetiği

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademik Unvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Dr.Öğr.Üyesi

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2005 - 2018

2005 - 2018

Yrd.Doç.Dr.

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2017

2017

EFFECT OF MEMBRANE DEGUMMING CONDITIONS ON PERMEATE FLUX AND PHOSPHOLIPIDS REJECTION

BOYNUEĞRİ P., YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.42, ss.597-602, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

2016

2016

Bitkisel yağ rafinasyonunda yeni bir yaklaşım Minimal rafinasyon

YEMİŞÇİOĞLU F. , ÖZDİKİCİERLER O. , GÜMÜŞKESEN A.

Akademik Gıda, cilt.14, ss.172-179, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2011

2011

Contaminants of Oils: Analytical Aspects

YEMİŞÇİOĞLU F. , GUMUSKESEN A. S. , ÖTLEŞ S. , KARAIBRAHIMOGLU Y.

CHEMICAL, BIOLOGICAL, AND FUNCTIONAL ASPECTS OF FOOD LIPIDS, 2ND EDITION, ss.473-484, 2011 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) identifier

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2016

2016

Ultrasound Applications in Oils and Fats Industry

ÖZDİKİCİERLER O. , YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A.

8th World Congress of Food Science and Technology, IUFoST, Dublin, İrlanda, 21 - 25 Ağustos 2016, ss.1456

2016

2016

Zeytinyağında minimal rafinasyon uygulamaları ve optimizasyonu

YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A. , ÖZDİKİCİERLER O.

IV.Uluslararası Gıda Ar-Ge proje pazarı, İzmir, Türkiye, 24 Mayıs 2016, ss.178

2016

2016

Palm Oil Based Trans Free Solutions for Oil Industry

YEMİŞÇİOĞLU F.

Malaysia-Turkey Palm Oil Trade Fair&Seminar, 16 - 17 Mayıs 2016

2015

2015

YAĞ SANAYİNDE RAFİNASYON İŞLEMİNİN 3 MCPD OLUŞUMUNA ETKİSİ

YEMİŞÇİOĞLU F.

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

2011

2011

Chemical, biological and functional aspects of food lipids

YEMİŞÇİOĞLU F. , GÜMÜŞKESEN A. , ÖTLEŞ S. , KARAİBRAHİMOĞLU Y.

Contaminants of Oils:Analytical aspects, Zdzislaw E.Sikorski, Anna Kolakowska, Editör, CRC Press, 2011

Desteklenen Projeler



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 7

h-indeksi (WOS): 1