Ege Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Mesleki Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR / GÖREVLER
Prof.Dr., EGE ÜNİVERSİTESİ, TİRE KUTSAN MESLEK YÜKSEKOKULU, 2017 - Devam Ediyor
YÖNETİLEN TEZLER
Doktora, Ö.Babalik Gültekin, "Etli hazır yemek konservesinin otoklavlanabilir poşetlerde üretimi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2008.
Doktora, A.Kuşçu, "Organik ve konvansiyonel kırmızıbiber ve ürünlerinin ayırt edilebilme yöntemleri ve kalite özelliklerinin incelenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2008.
Doktora, F.Abdollahi, "Organik ve konvansiyonel domates ve ürünlerinin ayırt edilebilme yöntemleri ve kalite farklarının incelenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2008.
Yüksek Lisans, J.Hossein Zadeh, "Rokanın mikrobiyal yükünün azaltılmasında sodyum hipoklorid, elektrolize yükseltgen suyun (EYS) ve hidrojen peroksitin kullanımı ve bu uygulamaların ürün kalitesine etkileri", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2017.
Yüksek Lisans, F.Turan, "Keçiboynuzundan sıvı şeker eldesi ile adsorpsiyon kinetiği ve mekanizması", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2017.
Yüksek Lisans, Y.Alper, "Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) meyvesinden süperkritik karbondioksit (CO2) ekstraksiyonu ile d-pinitol eldesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2016.
Yüksek Lisans, F.Coşkun, "Valsli kurutucuda elma tozu eldesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2014.
Yüksek Lisans, G.Saygi, "Kızılcık püresinin püskürtmeli kurutucuda optimum kurutma parametrelerinin belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2013.
Yüksek Lisans, D.Kantarci, "Tatlı mısırın kalite kriterlerine göre optimum hasat zamanının belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2012.
Yüksek Lisans, O.Özdikicierler, "Çöven ekstraktı tozu eldesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2010.
Yüksek Lisans, S.Barut, "Salamurasız paketlenmiş siyah zeytinin raf ömrüne ön işlemlerin etkisi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2009.
Yüksek Lisans, T.Baydar, "Elektrolize yükseltgen suyun ıspanaklara uygulanması", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2007.
Yüksek Lisans, A.Çetin, "Kurutulmuş meyveden orta nemli gıda üretimi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2005.
Yüksek Lisans, F.Abdollahi, "Ripe olive (Kaliforniya) tipi zeytinin sterilizasyonu", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Diğer, Ocak, 2001.
Yüksek Lisans, Ö.Babalik, "Domates kurutulmasında kükürt dioksit uygulamaları", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Diğer, Ocak, 1996.
Yüksek Lisans, Ş.Okilov, "Klasik ve elektroplazmoliz yöntemleri ile elde edilen golden delicious elmalarının pres suyuna işlenmesi sırasında kimi özelliklerine etki eden faktörlerin araştırılması", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Diğer, Ocak, 1995.
Yüksek Lisans, M.Azak, "Washington navel portakalı ve klemantin mandarinin soğukta depolanması konusunda araştırmalar", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Diğer, Ocak, 1994.
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2019
Ege Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi