Mesleki Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2017 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Ege Üniversitesi, Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu

Yönetilen Tezler

  • Keçiboynuzundan sıvı şeker eldesi ile adsorpsiyon kinetiği ve mekanizması, PAZIR F. , F.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017
  • Rokanın mikrobiyal yükünün azaltılmasında sodyum hipoklorid, elektrolize yükseltgen suyun (EYS) ve hidrojen peroksitin kullanımı ve bu uygulamaların ürün kalitesine etkileri, PAZIR F. , J.HOSSEIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017
  • Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) meyvesinden süperkritik karbondioksit (CO2) ekstraksiyonu ile d-pinitol eldesi, PAZIR F. , Y.ALPER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016
  • Valsli kurutucuda elma tozu eldesi, PAZIR F. , F.COŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014
  • Kızılcık püresinin püskürtmeli kurutucuda optimum kurutma parametrelerinin belirlenmesi, PAZIR F. , G.SAYGI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
  • Tatlı mısırın kalite kriterlerine göre optimum hasat zamanının belirlenmesi, PAZIR F. , D.KANTARCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012
  • Çöven ekstraktı tozu eldesi, PAZIR F. , O.ÖZDİKİCİERLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010
  • Salamurasız paketlenmiş siyah zeytinin raf ömrüne ön işlemlerin etkisi, PAZIR F. , S.BARUT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009
  • Organik ve konvansiyonel kırmızıbiber ve ürünlerinin ayırt edilebilme yöntemleri ve kalite özelliklerinin incelenmesi, PAZIR F. , A.KUŞÇU(Öğrenci), Doktora, 2008
  • Etli hazır yemek konservesinin otoklavlanabilir poşetlerde üretimi, PAZIR F. , Ö.BABALIK(Öğrenci), Doktora, 2008
  • Organik ve konvansiyonel domates ve ürünlerinin ayırt edilebilme yöntemleri ve kalite farklarının incelenmesi, PAZIR F. , F.ABDOLLAHİ(Öğrenci), Doktora, 2008
  • Elektrolize yükseltgen suyun ıspanaklara uygulanması, PAZIR F. , T.BAYDAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007
  • Kurutulmuş meyveden orta nemli gıda üretimi, PAZIR F. , A.DEMET(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005
  • Ripe olive (Kaliforniya) tipi zeytinin sterilizasyonu, PAZIR F. , F.ABDOLLAHİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001
  • Domates kurutulmasında kükürt dioksit uygulamaları, PAZIR F. , Ö.BABALIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1996
  • Klasik ve elektroplazmoliz yöntemleri ile elde edilen golden delicious elmalarının pres suyuna işlenmesi sırasında kimi özelliklerine etki eden faktörlerin araştırılması, PAZIR F. , Ş.OKİLOV(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1995
  • Washington navel portakalı ve klemantin mandarinin soğukta depolanması konusunda araştırmalar, PAZIR F. , M.AZAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1994