Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

IMPROVING SWEET CORN x DENT CORN HYBRIDS BASED ON KERNEL COLOR, SIZE AND QUALITY PROPERTIES

FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, cilt.28, ss.2368-2374, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier

Energy and exergy analysis of spray drying of a frui

International Journal Of Exergy, 2015 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)

Energy and exergy analyses of spray drying of a fruit puree (cornelian cherry puree)

INTERNATIONAL JOURNAL OF EXERGY, cilt.16, ss.315-336, 2015 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Discrimination of bio-crystallogram images using neural networks

NEURAL COMPUTING & APPLICATIONS, cilt.24, ss.1221-1228, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Quality changes in unsulfured sun dried apricots during storage

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, cilt.11, ss.146-157, 2008 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier

Quality changes in unsulphured sun dried apricots during storage

International Journal of Food Properties, cilt.11, ss.146-157, 2008 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Examination Of Drying Kinetics For Red Grape Pomace.

Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi 6(2), 316 – 323, cilt.6, ss.316-323, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Carob Bean (Ceratonia siliqua L.) and Its Products

Journal of Aegean Agricultural Research Institute, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Extraction of Spaghetti Squash (Cucurbita Pepo L.) by Using Supercritical Carbondioxide Method

Journal of Hygienic Engineering and Design, cilt.25, ss.62-68, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Inspection Of Drying Kinetics For Spaghetti Squash (cucurbita Pepo L.),

Polish Journal of Food Engineering, cilt.23, ss.31-37, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Meyve Ve Sebzelerde Karşılaşılabilen Bazı Pestisit Kalıntılarının Uzaklaştırılmasında Kullanılan Çeşitli Yöntemler

Journal of Food and Health Science, cilt.3, ss.109-116, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Rokanın Mikrobiyal ve Duyusal Kalitesi Üzerine Isıl İşlem Gerektirmeyen Teknolojilerin Etkisi

Gıda Teknolojisi, cilt.20, ss.74-77, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Tatlı Mısırın Kalite Kriterlerine Göre Optimum Hasat Zamanının Belirlenmesi

TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, cilt.25, ss.70-73, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Keçiboynuzu meyvesi Ceratonia siliqua L ve Sağlık

Akademik Gıda, cilt.14, ss.302-306, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

IMPACT OF NON THERMAL PROCESSING TECHNOLOGIES ON QUALITY OF SOME FRUIT JUICES

Journal of Hygienic Engineering and design, 2013 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Gıda Endüstrisinde Ozon Uygulamaları

Gıda, cilt.29, ss.123-129, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Extraction of Olive Leaves (Olea Europaea) by Using SupercriticalCarbon dioxide Extraction Method

V. INTERNATIONAL CONGRESS ON MATHEMATIC, ENGINEERING NATURAL HEALTHSCIENCES, 22 - 25 Kasım 2018

D-Pinitol ve Elde Etme Yöntemleri

10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017

Portakal Suyunda Isıl İşleme Yeni Alternatif Ultra Ses Uygulaması

10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017

Valsli Kurutucuda Kurutulan Elma Püresinin Optimizasyonu

ICADET, International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Meyve Bazlı Sos Üretimi

ICADET, International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Drying Properties of Tray Dried Mushroom

Internatiional Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

Carob Bean and Its Product

International Sempozium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017 identifier

Organik Gıdalar ve Beslenmedeki Yeri

TAGEM Antalya, Türkiye, 20 - 24 Şubat 2017

Carob Fruit Ceratonia siliqua L and Human Health

26.International scientific Expert Conference of Agriculture and Food Endustry, 27 - 30 Eylül 2015