Başarılar & Tanınırlık

Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri

  • 2019 İYİ TARIM UYGULAMALARI

    Çalışma Grubu

    İzmir, Türkiye

  • 2019 Organik ve Sürdürülebilir Tarım

    Moderatör

    İzmir, Türkiye

  • 2019 Alternatif Sebze,Meyve ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği

    Çalışma Grubu

    İzmir, Türkiye

Ödüller

  • Kasım 2019 En iyi sunum ödülü, Brokkoli Çeşitlerinin Yayla Koşullarındaki Gelişimine Ekim-Dikim Zamanı ve Bitki Sıklıklarının Etkileri. V. Sebze Tarımı Sempozyumu, s:155-161, 21-24 Eylül 2004, Çanakkale,

    Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

  • Ağustos 2008 Effects of Nitrogen Fertilizer on Yield Quality and Nutrient Content in Broccoli. Journal of Plant Nutrition, 3891: 1333–1343, 2008. C sınıfı dergide yayınlanmış makale, TUBİTAK Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı çerçevesinde 100,00 YTL ile teşvik verilmiştir (30-Tem'08, Olur no: 2008-188).

    Tübitak

  • Şubat 2008 Effects of Sowing Dates and Nitrogen Application on Phosphorus and Potassium Contents in Parsley. ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, Cilt: 19, No: 5, Sf: 4059-4064, 2007. C sınıfı dergide yayınlanmış makale, TUBİTAK Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı çerçevesinde 100,00 YTL ile teşvik verilmiştir (18-Şub'08).

    Tübitak

  • Mart 2006 Effects of Nitrogen Rates on Nitrogen Accumulation, Ascorbic Acid and Essential Oil Contents in Parsley. Asian Journal of Chemistry, Vol.18, No.3 (2006), 2113-2118. C sınıfı dergide yayınlanmış makale,

    Ege Üniversitesi

Burslar

  • 2009 - 2009 ‘The EU Lifelong Learning Programme’ Grundtvig Project ‘The EU Lifelong Learning Programme’ AB projesi kapsamında (proje ortakları; Türkiye, Litvanya, İspanya, Belçika) yazılı sınav ve mülakat sonucu grup birincisi olarak 1 haftalık Litvanya bursu

    Avrupa Birliği Komisyonu

  • 1999 - 1999 International Course on Vegetable Production

    Yabancı Ülkelerin Resmi Kurumları

  • 1999 - 1999 International Course on Intensive Vegetable Production Under Various Growing Conditions

    Yabancı Ülkelerin Resmi Kurumları

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 38

h-indeksi (WOS): 2