Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Effects of ohmic heating for pre-cooking of meatballs on some quality and safety attributes

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.55, ss.232-239, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Effects of using plum puree on some properties of low fat beef patties

MEAT SCIENCE, cilt.86, ss.896-900, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

Effects of Deboning Methods on Chemical Composition and Some Properties of Beef and Turkey Meat

Turkish Journal Of Veterinary Sciences, cilt.29, ss.797-802, 2005 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Geleneksel Ürünümüz Döner; Üretim Yöntemleri, Kalite Özellikleri ve Geliştirme Çalışmaları

Turkish Journal of Agriculture Food Science and Technology, cilt.7, ss.344-354, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar ve Et Ürünlerinde Kullanımı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *, cilt.28, ss.144-153, 2018 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Antioksidant Effect of Medicinal Plants in Meat and Meat Products

International Journal of Medicinal Plants and Natural Products, cilt.4, ss.27-34, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımına Potansiyel Alternatif Yöntemler

Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, cilt.12, ss.231-242, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Sosis Üretiminde Doğal Renk Maddesi ve Antioksidan Olarak Kırmızı Pancar Tozu Kullanımı

Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, cilt.12, ss.303-311, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Effects of Reducing Salt Levels on Some Quality Characteristics of Turkey Meatball

Electronic Journal of Polish Agricultural Universities Food Science and Technology, cilt.11, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Su Ürünleri Kaplama Yöntemleri ve Karşılaşılan Sorunlar

Akademik Gıda, cilt.6, ss.11-16, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Et ve Et Ürünlerini Fonksiyonel Gıda Olarak Geliştirme Yöntemleri

Et ve Et Teknolojileri Dergisi, ss.20-25, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Biyobazlı Ambalaj Malzemeleri ve Et Endüstrisinde Kullanımı

Et ve Et Teknolojileri Dergisi, ss.6-10, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Et Ürünlerinde Bitkisel Yağların Kullanımı

Gıda, cilt.31, ss.327-332, 2006 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

The Effects of Ascorbic Acid Rosemary Extract and Tocopherol Ascorbic Acid on Some Quality Characteristics of Frozen Chicken Patties

electronic journal of polish agricultural universities food science and technology, cilt.7, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Diyet Lifi ve Et Ürünlerinde Diyet Lifi Kullanılması

Akademik Gıda, cilt.2, ss.18-21, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Recent Techniques for Evaluation of MeatQuality

PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI, cilt.10, ss.111-117, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

The effects of ascorbic acid rosemary extract and a tocopherol ascorbic acid on some quality characteristics of frozen chicken patties

Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series: Food Science and Technology,Vol:7(1)., cilt.7, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Et Endüstrisinde Ozon Uygulamaları

Bilimsel Gıda, cilt.2, ss.3-8, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Probiyotikler Mekanizmaları ve Etkileri

Bilimsel Gıda Dergisi, ss.30-34, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Gıda İşlemede Transglutaminaz Kullanımı

Gıda, cilt.28, ss.209-215, 2003 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Karkasın Sıcak Parçalanması

Gıda Teknolojisi, ss.66-71, 2001 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Et ve Et Ürünlerinde Bazı Doğal Antioksidantların Kullanılması

Dünya Gıda, cilt.6, ss.68-72, 2001 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Yeni Bir Gıda Olarak Devekuşu Eti

Hayvansal Üretim, cilt.42, ss.37-44, 2001 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Kuzu Etlerinin Kolesterol ve Yağ İçeriği Arasındaki İlişkinin Saptanması

Gıda, cilt.25, ss.279-281, 2000 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Et Ürünlerinde Antioksidan Olarak Karnosin Kullanılması

Gıda Teknolojisi, cilt.3, ss.66-70, 1998 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Et ve et ürünlerinde biyojen aminler

E.Ü. Mühendislik Fakültesi Dergisi, Seri:B, Gıda Mühendisliği, cilt.15, ss.163-171, 1997 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Döner Üretiminde Uygulanan Yöntem ve Parametrelerin Ürün Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE AND FOOD IN TURKISH WORLD, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.83-97

Innovative Approaches in Salt Reduction Of Meat Products

2nd International Congress on Nutrition Obesity and Community Health, İstanbul, Türkiye, 26 - 27 Aralık 2019, ss.338-345

The Investigation of the Effects of Frozen-Thawed Meat Usage and Different Cooking Methods on Some Quality Characteristics of Chicken Meatball

2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research, Muğla, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, ss.258-266

Advantageous of Incorporation Herbal Additives in Meat Marination in Terms of Improving Product Quality

2nd International Conference on Food Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research , Muğla, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, ss.237

Characteristics of Nitrite Reduced Fermented Sausages Including Spinach Powder with Galangal and Clove Extracts.

Yildiz Turp, G., Sucu, C., Nalbant, H., Akbulut, M. Characteristics of Nitrite Reduced Fermented Sausages Including Spinach Powder with Galangal and Clove Extracts. International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2018), 22-23 November 2018, Ankara, Turkey., Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018

The Effects of Mushroom (pleurotus ostreatus) Powder on Color, Microbiological and Sensory Characteristics of Sausages During Storage

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017

Antioxidant Effect of Medicinal Plants in Meat and Meat Products

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017 identifier

Influence of Beetroot Flour on Some Quality Characterıstics of Nitrite Reduced Turkish Fermented Sausage

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Köfte Üretiminde Gluten İçermeyen Bir Katkı Olarak Kinoa Kullanımı.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

The effects of quince puree on physicochemical microbiological and sensory properties of low fat beef meatball

1st International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Greece, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016

Effectiveness of Corduk Echinophora tenuifola subsp Sibthorpiana on Salmonella Typhimurium and Some Quality Characteristics of Beef Meatball

IV. International Conference on Antimicrobial Research, ICAR 29 June-1 July 2016, Torremolinos-Malaga, Spain, Malaga, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.88

Geleneksel et ürünümüz sucukta fonksiyonel katkıların kullanımı

Pamukkale Gıda Sempozyumu III, "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.252-253

Effects of Starter Cultures on the Formation of Flavour Compounds of Fermented Sausages

2nd International Congress on Food Technology, Aydın Kuşadası, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014

Antimicrobial Activities of Lactic Acid Bacteria Isolated From Fermented Sausages

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Kuşadası TURKEY, Aydın Kuşadası, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.145 identifier identifier identifier

Dry Aging Process of Meat

International Congress Novel Approaches in Food Industry, Aydın Kuşadası, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.258 identifier

Antimicrobial Activities of Lactic Acid Bacteria Isolated From Fermented Sausages 2014 26 29 May Kuşadası Izmir Turkey Poster presentation

International Food Conference, Novel Approaches in Food Industry, NAFI, kuşadası, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.145

Kızılötesi Isıtma Teknolojisinin Et İşleme Uygulamalarında Kullanımı

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.159-160

Ette Bulunan Biyoaktif Bileşenlerin Fonksiyonları

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.249-250

Effectiveness of Ohmic Cooking on Microbiological Quality of Koefte Traditional Meat Product in Turkey

II. International Conference on Antimicrobial Research, Lisbon Portugal, Lisbon, Portekiz, 21 - 23 Kasım 2012

Changes of Some Characteristics of Cylindirical Beef Meatball Cooked in Continuous Type Ohmic Cooking System

International Conference on Bio& Food Electrotechnologies (BFE 2012), Salerno Italy, Salerno, İtalya, 26 - 28 Eylül 2012

Ohmic Cooking Effects of Beef Meatballs

58th International Congress of Meat Science and Technology, Montreal CANADA, Montreal, Kanada, 12 - 17 Ağustos 2012 identifier identifier identifier

Improving Characteristics of Beef Nuggets by Using Different Types of Flour as Coating Materials

57th International Congress of Meat Science and Technology, Ghent-BELGIUM, Ghent, Belçika, 7 - 12 Ağustos 2011

Quality Changes of Sardine Sardina Pilchardus Fillets Marinated With Different Solutions

International Food Congress, Cesme Izmir-TURKEY, İzmir Çeşme, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

The Effects of Potato Peel and Grind Size on Some Characteristics of Meatball

The Second International Conference in Food Industries and Biotechnology and the Associated Fair, Homs-Syria, Homs, Suriye, 1 - 03 Kasım 2010, ss.36

Improving Beef Meatball Characteristics by Adding Potato Puree and Carrageenan

56th International Congress of Meat Science and Technology, Jeju-KOREA, Jeju, Güney Kore, 15 - 20 Ağustos 2010

The Effects of Potato Puree on Some Quality Characteristics of Meatballs

IV. International Scientific Conference Meat in Technology and Human Nutrition, Rosnowko-Poznan, Rosnowko, Polonya, 23 - 24 Haziran 2010

The Effects of Using Celery Powder in the Production of Turkish Fermented Sausage Sucuk

The 1st International Symposium on "Traditional Foods From Adriatic to Caucaus", Tekirdağ-TURKEY, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.385-388

The Effects of Meat Particul Size on Sausage Quality

The 1st International Symposium on "Traditional Foods From Adriatic to Caucaus", Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.382-384

Using Different Types of Legume Flours in the Coating of Beef Meatballs

55th International Congress of Meat Science and Technology, Copenhagen-Denmark, Danimarka, 16 - 21 Ağustos 2009

Effects of Dried Apricot Pulp on Some Characteristics of Beef Sausages

The First International Conference of Food Industries and Biotechnology & Associated Fair, Homs-Syria, Homs, Suriye, 25 - 27 Kasım 2008, ss.65

Fatty Acid Composition and Cholesterol Content of Turkish Fermented sausage Sucuk Made With Corn Oil

54th International Congress of Meat Science and Technology, Cape Town-SOUTH AFRICA, Cape-Town, Güney Afrika, 10 - 15 Ağustos 2008

Sucuk Üretiminde Mısır Yağı Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkileri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum-Türkiye, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.67-70

Biobased Packaging Materials and Applications in Meat Industry

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir-Türkiye, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, ss.1273-1281

Tavuk Köftelerinde Askorbik Asit ve Kekik Ekstraktı Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

Avrupa Birliği Kriterlerine Uyum Sürecinde Türkiye Tavukçuluğu Sempozyumu, İzmir, İzmir, Türkiye, 15 Kasım 2007, ss.236-242

The Effect of Red Pepper Puree on Some Characteristics of Turkey Meatball

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul-Turkey, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007

Su Ürünleri Kaplama Yöntemleri ve Karşılaşılan Sorunlar

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.183

Replacement of Beef Fat in Emulsion Type Sausages by Olive Oil

53rd International Congress of Meat Science and Technology, Beijing-China, Pekin, Çin, 5 - 10 Ağustos 2007, ss.397-398

Drying Kinetics of Turkish Fermented Sausage Sucuk

5 th International Congress on Food Technology. Consumer Protection Through Food Process Improvement Innovation In The Real World, 9 - 11 Mart 2007

Effects of Reducing Salt Levels on Some Quality Characteristics of Turkey Meatball

5th International Congress on Food Technology "Consumer Protection through Food Process Improvement &Innovation in the Real World", Thessaloniki, Greece, Selanik, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, ss.604-610

The Effects of Ripening Temperatures on Some Properties of Turkish Dry Fermented Sausage Sucuk

52nd International Congress of Meat Science and Technology, Dublin-Ireland, Dublin, İrlanda, 13 - 18 Ağustos 2006, ss.497-498

Effects of Plum Paste on some Quality Characteristics Low Fat Meatballs

2nd International Congress on Functional Foods and Nutraceuticals, Istanbul-Turkey, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2006, ss.114

Cooking Properties and Chemical Composition of Turkish Type Meatballs Koefte Formulated with Mechanically Deboned Turkey Meat

Intradfood 2005 Innovations in Traditional Foods, Valencia-Spain, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, ss.1175-1178

Effect of Partial Replacement of Beef Fat with Pre Emulsified Olive Oil on Some Quality Characteristics of Turkish Fermented Sausage Sucuk

51st International Congress of Meat Science and Technology, Baltimore Maryland USA, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 12 Ağustos 2005, ss.843-847

Improving Low Fat Meatball Characteristics by Adding Legume Pastes

51st International Congress of Meat Science and Technology, Baltimore Maryland, USA, BALTIMORE, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 12 Ağustos 2005, ss.141

Quality of Low Fat Meatballs Containing Legume Flours as Extenders

50th International Congress of Meat Science and Technology, Helsinki-Finland, Helsinki, Finlandiya, 8 - 13 Ağustos 2004

Composition and Chemistry of Mechanically and Hand Deboned Turkey Meat

XXII. World's Poultry Congress, Istanbul-Turkey, İstanbul, Türkiye, 8 - 13 Haziran 2004

Recent Techniques for Evaluation of Meat Quality Ankara Turkey

Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, ss.20

Su Ürünlerinde Transglutaminaz Kullanımı

Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop-Türkiye, Sinop, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2000, ss.357-366

Kuzu Etlerinin Kolesterol ve Yağ İçeriği Arasındaki İlişkinin Saptanması

Gıda Mühendisliği III.Ulusal Sempozyumu, Gıda'97 Ankara-Türkiye, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Eylül 1997, ss.404-406

Natural Antioxidants in Meat Industry

The Sixth International Congress on Food Industry "New Aspects on Food Processing" Kuşadası-Türkiye, Kuşadası-Aydın, Türkiye, 27 Nisan - 02 Mayıs 1997, ss.169-184 identifier identifier identifier