SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Cholesterol levels and some nutritional parameters of traditional Turkish cheese in Turkey
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, cilt.53, ss.161-168, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Türkiye'deki Geleneksel Peynirlerin Kolesterol Düzeyleri ve Bazı Beslenme Parametreleri
EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.53, sa.2, ss.161-168, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Cholesterol Levels and Some Nutritional Parameters of Traditional Cheeses in Turkey
Journal of Agriculture Faculty of Ege University, cilt.53, sa.2, ss.161-168, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Saanen Keçisi Sütünün Genel Özellikleri
Akademik Gıda, cilt.8, ss.45-48, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Beslenmemizdeki Önemi
Türkiye 12.Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.49
Probiyotik Süt Ürünlerinde Ambalajlama
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.684-689
Dünyada Ve Türkiye’de Tüketimi Artan Fermente Süt İçecekleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.149-152
Polyamines in Milk and Dairy Products: Effects on Nutrition, Growth and Health
1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 Haziran 2005, ss.188
Süt Endüstrisinde Kirli Su Atıklarının Arıtılmasında Alternatif Teknolojiler
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.189-192