Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Cholesterol levels and some nutritional parameters of traditional Turkish cheese in Turkey

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, cilt.53, ss.161-168, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Türkiye'deki Geleneksel Peynirlerin Kolesterol Düzeyleri ve Bazı Beslenme Parametreleri

EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.53, sa.2, ss.161-168, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Cholesterol Levels and Some Nutritional Parameters of Traditional Cheeses in Turkey

Journal of Agriculture Faculty of Ege University, cilt.53, sa.2, ss.161-168, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Saanen Keçisi Sütünün Genel Özellikleri

Akademik Gıda, cilt.8, ss.45-48, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Beslenmemizdeki Önemi

Türkiye 12.Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.49

Probiyotik Süt Ürünlerinde Ambalajlama

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.684-689

Dünyada Ve Türkiye’de Tüketimi Artan Fermente Süt İçecekleri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.149-152

Polyamines in Milk and Dairy Products: Effects on Nutrition, Growth and Health

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 Haziran 2005, ss.188