Mesleki Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2016 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2010 - 2016 Doç.Dr.

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2005 - 2010 Yrd.Doç.Dr.

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 1995 - 2005 Araştırma Görevlisi

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2017 - Devam Ediyor Teknik Uzman / Denetçi

    T.C.DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

  • 2015 - Devam Ediyor Uzman / “Sirke” İhtisas Alt Komisyon Üyesi

    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

  • 2013 - Devam Ediyor Uzman / “Sofralık Zeytin” İhtisas Alt Komisyon Üyesi

    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

  • 2012 - Devam Ediyor Lisansüstü Eğitim Koordinatörü

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2007 - Devam Ediyor Uzman / “Alkollü İçkiler” İhtisas Alt Komisyon Üyesi

    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

  • 2017 - 2018 Merkez Müdür Yardımcısı

    Ege Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi ( Egesem)

  • 2015 - 2016 Merkez Müdür Yardımcısı

    Ege Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi (Egesem)

  • 2009 - 2013 “Calculus Grubu” Komisyon Üyesi

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2009 - 2013 “Bilgisayar Grubu” Komisyon Üyesi

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2009 - 2013 “Eğitim - Öğretim” Komisyon Üyesi

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2002 - 2004 “Erasmus Programı” Komisyon Üyesi

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2001 - 2002 Ege Üniversitesi Rektörlüğü, "Üniversitem Programı” Komisyon Üyesi

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ

  • Lisans TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

  • Lisans FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ

  • Yüksek Lisans GIDA BİYOTEKNOLOJİSİNDE İMMOBİLİZE HÜCRE VE ENZİM UYGULAMALARI

  • Yüksek Lisans TURŞU VE SİRKE TEKNOLOJİSİ

  • Yüksek Lisans SOFRALIK ZEYTİN TEKNOLOJİSİ

  • Yüksek Lisans ŞARAP BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ

  • Lisans BİYOTEKNOLOJİ

  • Lisans INTRODUCTION TO BIOTECHNOLOGY

  • Lisans COMPUTER

Yönetilen Tezler

Verdiği Kurs ve Eğitimler

  • 2011 - 2018 Turşu Üretim Teknikleri (Butik ve Endüstriyel Ölçekte Üretim)

    Sürekli Eğitim Merkezi - Kurs

    Kalkan Yıldırım H.

  • 2011 - 2018 Sofralık Zeytin Üretim Teknikleri (Butik ve Endüstriyel Ölçekte Üretim)

    Sürekli Eğitim Merkezi - Kurs

    Kalkan Yıldırım H.

  • 2011 - 2018 Sirke Üretim Teknikleri (Butik ve Endüstriyel Ölçekte Üretim)

    Sürekli Eğitim Merkezi - Kurs

    Kalkan Yıldırım H.

  • 2011 - 2018 Şarap Üretim Teknikleri (Butik ve Endüstriyel Ölçekte Üretim)

    Sürekli Eğitim Merkezi - Kurs

    Kalkan Yıldırım H.

  • 2011 - 2017 Şarap Tadım Teknikleri

    Sürekli Eğitim Merkezi - Kurs

    Kalkan Yıldırım H.

  • 2011 - 2011 Şarap Teknolojisi ve Mühendislik Uygulamaları

    Akademik Birimler - Kurs

    Kalkan Yıldırım H.

  • 2010 - 2010 Fermente ürünler ( Best İzmir Öğrenci Topluluğu)

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kalkan Yıldırım H.

  • 2008 - 2008 Fermentation technology (Life Long Learning Erasmus Program Staff Mobility for Training, Universita' degli studi di Napoli Federico II)

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kalkan Yıldırım H.