Akademik Unvanlar
-
2004 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2014 Prof.Dr.
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2006 - 2009 Bölüm Başkanı
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2006 - 2009 Bölüm Başkanı
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2008 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2008 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 1998 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetilen Tezler
-
KANATLI ETİ ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE YENİLİKÇİ FORMÜLASYON YAKLAŞIMLARI: FARKLI TEKNOLOJİLERLE ÜRETİLEN TAVUK ETİ ÜRÜNLERİNDE FOSFAT VE GLUTEN ALTERNATİFİ BİLEŞENLERİN KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
B.ÖZTÜRK(Öğrenci), Doktora, 2018
-
Keten tohumu yağı ile hazırlanan tek katlı jel ve çok katlı emülsiyonların et sistemlerinde emülsiyon karakteristikleri ve oksidatif davranışları üzerine etkileri
M.KARABIYIKOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017
-
Farklı yağ formülasyonlarına sahip ısıl işlem görmüş dana sucuklarında lipid ve protein oksidasyonu mekanizmalarının incelenmesi
B.NACAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015
-
Transglutaminaz ve yumurta albümini proteininin PSE hindi etinin jel karakteristiklerine etkilerinin araştırılması
Ç.PURMA(Öğrenci), Doktora, 2015
-
Köfte tipi et ürünlerinde emülsiye edilmiş zeytin yağı ve nohut unu kullanımının ürün özelliklerine etkilerinin araştırılması
E.DOOSTI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014
-
Enginar atıklarından elde edilen ekstraktın çiğ ve pişirilmiş köftelerde antioksidatif etkilerinin araştırılması
H.ERGEZER(Öğrenci), Doktora, 2013
-
Yağı azaltılmış sosislerde su içinde fındık yağı emülsiyonu ve fındık tozu kullanımının araştırılması tasarımı
M.URGU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
-
Doğal besi uygulamasının sığır Longissimus dorsi, Semitendinosus ve Gluteo biceps kaslarında yağ asidi bileşimi ve bazı kalite parametreleri üzerine etkilerinin araştırılması
P.UZUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
-
Model sistem et emülsiyonlarında zeytinyağı içinde su emülsiyonunun ve havuç tozu kullanımının araştırılması
A.KARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
-
Doğal antioksidan katkılı yenilebilir filmlerin köfte tipi et ürünlerinde kullanımının araştırılması
T.AKCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
-
Farklı oranlarda pse karakterde (solgun, yumuşak, su salan) hindi eti kullanılan hindi rulolarının depolama sırasında kalite değişimlerinin incelenmesi
P.BARIŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012
-
Sosis üretiminde ekstrüde buğday unu kullanımının araştırılması
M.UYSAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011
-
PSE (solgun, yumuşak, su salan) karakterde hindi eti oluşumu ve PSE-benzeri hindi rulolarında yumurta albümini kullanımının ürün kalitesine etkilerinin araştırılması
B.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011
-
Balık kıymalarında erik ekstraktı kullanımının bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
A.TAŞKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010
-
Kesim sonrasında farklı sürelerde enjekte edilen marinat çözeltilerinin et kalitesi üzerine etkileri
E.EZGİ(Öğrenci), Doktora, 2009
-
Sosis üretiminde kurutulmuş kayısı posası kullanımının araştırılması
Ç.PURMA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006
-
Türk sucuğu ve sosis üretiminde bazı bitkisel yağların kullanımının ürün özellikleri üzerine etkileri
G.YILDIZ(Öğrenci), Doktora, 2005
-
Nitrit miktarı, pişirme sıcaklığı ve depolama süresinin hindi etinde pembe renk oluşumu üzerine etkisinin araştırılması
E.EZGİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002
-
Biberiye ekstratı ve soğan suyu kullanımının sardalya (sardina pilchardus, walbaum, 1792) etinin oksidatif stabilitesi üzerine etkilerinin araştırılması
E.FELEKOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001
-
Tavuk köftelerinde askorbik asit, alfa-tokoferol/askorbik asit ve biberiye ekstraktı kullanımının bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
G.YILDIZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999
-
Yağı azaltılmış sosis üretiminde soya protein konsantresi, peynir suyu tozu ve buğday gluteni kullanımının bazı kalite özelliklerine etkilerinin araştırılması
M.SAPANCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999