Başarılar & Tanınırlık

Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri

  • 2019 3. Ulusal Peynir Festivali, Slow cheese

    Panelist

    Muğla, Türkiye

  • 2019 Urla Belediyesi Kent Konseyi

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

  • 2018 Olivtech Fuar

    Moderatör

    İzmir, Türkiye

  • 2018 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Dünya Süt Günü,Gıda Mühendisleri Odası Organizasyonu

    Davetli Konuşmacı

    Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc)

  • 2017 Ödemiş Peynir Şenliği

    Panelist

    İzmir, Türkiye

  • 2015 Yaşar Üniversitesi Süt ve Süt Ürünleri Sanayiinde İzmir'in rolü ve Bilinçli Süt Tüketimi Paneli

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

  • 2013 Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Gümüşpala Şubesi

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

  • 2012 Advanced Nonthermal Processing in Food Technology

    Oturum Başkanı

    Aydın, Türkiye

  • 2010 İçme Sütü ve Sağlık Paneli: Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ve Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ve Süt Teknolojisi Bölümü Organizasyonu

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

  • 2010 Halk Sağlığı Araştırmaları Derneği toplantısı. (Doktorların eğitimi toplantısı

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

  • 2010 Halk Sağlığı Kongresi.

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

  • 2009 Türkiye’de Gıda Güvenliği ve Sorunları Sempozyumu.

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

  • 2007 Beslenmede İlk ve Daima: Süt Paneli, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ve Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Organizasyonu

    Davetli Konuşmacı

    İzmir, Türkiye

Ödüller

  • Ekim 1993 Ege Üniversitesi Bilim-Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Sergisi bilimsel araştırmaları teşvik ödülü. Proje adı: Çeşitli starter kültür kombinasyonlarının İzmir teneke tulum peynirinin niteliklerine etkileri

    Ege Üniversitesi

  • Ekim 1993 Ege Üniversitesi Bilim-Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Sergisi bilimsel araştırmaları teşvik ödülü. Proje adı: Keçi sütünün peynire İşlenerek değerlendirilmesi üzerinde araştırmalar

    Ege Üniversitesi

  • Haziran 1993 1993 mezunları Gıda Mühendisliği Bölümü üçüncülük ödülü

    Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

  • Haziran 1988 Ege Üniversitesi Tıp Fakültei Sağlık Meslek Lisesi Brincilik ödülü

    Ege Üniversitesi

Burslar

  • 2004 - 2006 Yurt dışı eğitim destek bursu

    Özel Kurum ve Organizasyonlar

  • 2004 - 2005 Doktora sonrası araştırıcı bursu

    Üniversite

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 466

h-indeksi (WOS): 11

Davetli Konuşmalar

  • Nisan 2019 3. Ulusal Peynir Festivali, Slow cheese

    Konferans

    Bodrum Belediyesi, Türkiye

  • Şubat 2019 Urla Belediyesi Kent Konseyi

    Seminer

    Urla Belediyesi, Türkiye

  • Mayıs 2018 OLivtect Fuar: Süt Ürünlerinin Doğru İşlenmesi Ve Tüketilmesi Paneli

    Çalıştay

    OLivtect fuar, Türkiye

  • Mayıs 2018 Dünya Süt Günü

    Seminer

    KKTC Gıda Mühendisleri Odası , Türkiye

  • Mayıs 2017 Ödemiş Peynir Şenliği

    Çalıştay

    Ödemiş Belediyesi, Türkiye

  • Aralık 2015 Süt ve Süt Ürünleri Sanayiinde İzmir'in rolü ve Bilinçli Süt Tüketimi Paneli

    Konferans

    Türkiye

  • Aralık 2010 İçme Sütü ve Sağlık Paneli

    Konferans

    Yaşar Üniversitesi, Türkiye

  • Mayıs 2010 Halk Sağlığı Araştırmaları Derneği toplantısı.

    Seminer

    Halk Sağlığı Araştırmaları Derneği toplantısı, Türkiye

  • Şubat 2010 Halk Sağlığı Kongresi

    Konferans

    Ege Üniversitesi, Türkiye

  • Mart 2009 Türkiye’de Gıda Güvenliği ve Sorunları Sempozyumu

    Konferans

    Bakılacak, Türkiye

  • Temmuz 2008 Genç Kariyer Etkinliği

    Seminer

    Sivilis, Türkiye

  • Aralık 2007 Beslenmede İlk ve Daima: Süt Paneli

    Konferans

    Yaşar Üniversitesi, Türkiye