Bilimsel Faaliyetler

Jüri Üyelikleri

  • Haziran 2019 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi

    Tez Savunma (Yüksek Lisans)

  • Haziran 2019 Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

    Ege Üniversitesi

    Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

  • Mayıs 2019 Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

    Ege Üniversitesi

    Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

  • Ocak 2019 Ödül

    İzmir Ticaret Borsası

    Tarım Gençlerle Buluşuyor

  • Ağustos 2018 Tez Savunma (Doktora)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Urgu, M. Az yağlı beyaz peynir tozu üretimi: Yağı azaltmanın ve mikropartiküle protein kullanımının emülsiyon karakteristikleri ile peynir tozu kalitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi ve model gıdalarda denenmesi

  • Temmuz 2018 Yarışma

    Tire Belediyesi

    Tire yemek festivali

  • Mart 2018 Tez Savunma (Doktora)

    Manisa Celal bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Uyarcan, M. Yüksek basınç ve biberiye ektraktı uygulamasının taze kırmızı et kalitesine etkisi

  • Eylül 2017 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Karabıyıkoğlu, M. Keten tohumu yağı ile hazırlanan tek katlı ve çok katlı emülsiyonların et sistemlerinde emülsiyon karakteristikleri ve oksidatif davranışları üzerine etkileri

  • Ocak 2017 Yarışma

    Karaburun Belediyesi

    Keçi kırkım şenliği

  • Eylül 2016 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Altıparmak E. Ultrases, ozon ve kızılötesi yöntemlerinin birlikte kullanılmasının baharat mikroflorası üzerine etkinliğinin belirlenmesi

  • Ocak 2016 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Hunutlu Ayas, B. Peyniraltı suyu ve maltodekstrin ilave edilerek püskürtmeli kurutma ile üretilen beyaz peynir tozunun lezzet bileşenlerinin GC-MS ve tanımlayıcı duyusal analiz teknikleriyle belirlenmesi

  • Ocak 2016 Doktora Yeterlik Sınavı

    18 mart Üniversitesi

    Doktora Yeterlilik

  • Ocak 2016 Doktora Yeterlik Sınavı

    Ege Üniversitesi

    Doktora Yeterlilik

  • Eylül 2015 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Kadağan, S. Sütlaç, keşkül ve kazandibi üretiminde hidrokolloid kullanımı

  • Şubat 2015 Tez Savunma (Doktora)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Özer, E.. Mihaliç peyniri üretiminde farklı starter kültür kombinasyonları kullanımı

  • Eylül 2014 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Açu, M. Fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş dondurma üretimi

  • Eylül 2013 Tez Savunma (Doktora)

    Rovira/Virgini Üniversitesi

    Gelaw, K.T. Novel uses of Attenuated Total Reflectance Infrared Microspectroscopy combined with Multivariate Analysis in food processing

  • Eylül 2013 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Uzun, P. Doğal besi yeri uygulamasının sığır Longissimus dersi, Semitendinosus ve Glutea beceps kaslarında yağ asidi bileşimi ve bazı kalite parametreleri üzerine etkilerinin araştırılması

  • Eylül 2013 Tez Savunma (Doktora)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Erbay, Z. Püskürtmeli kurutucuda beyaz peynir tozu üretim optimizasyonu ve peynir suyu ile maltodekstrin kullanımının ürün kalitesi ve depolama stabilitesi üzerine etkisi

  • Eylül 2013 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Ceylan, C. Farklı ambalaj materyallerinin depolama süresince beyaz peynir tozunun kalite karakteristikleri üzerine etkisi

  • Eylül 2011 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Yıldırım, N. Laktozu indirgenmiş yoğurt üretimi

  • Eylül 2011 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Bulut Ergin, D. Toprakta ve buzdolabinda olgunlaştırılan Sivas Küp peynirinin niteliklerinin kıyaslanması

  • Eylül 2011 Tez Savunma (Doktora)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Ürküt, Z. Listeria monocytogenes tayinine yönelik DNA hibrizasyonuna dayalı elektrokimyasal genosensör tasarımı ve optimizasyonu

  • Eylül 2011 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Musullugil, S. Sıvı tütsü kullanımının taze kaşar peynirinin nitelikleri üzerine etkisi

  • Kasım 2010 Doktora Yeterlik Sınavı

    Ege Üniversitesi

    Doktora Yeterlilik

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

  • 2015 - Devam Ediyor Fen Bilimleri Enstitüsü Sürdürülebilir Tarım-Gıda Sistemleri Programları Yüksek Lisans Programı Oluşturma Komisyonu

    Üye

  • 2010 - Devam Ediyor Yeni Zelanda CODEX Komitesi toplantısında Bakanlık Delegesi

    Üye

  • 2009 - Devam Ediyor Süt ve Süt Ürünleri İhtisas Alt Komisyon Üyesi

    Üye

Bilimsel Hakemlikler

  • Kasım 2019 Başlatılacak Araştırma Projesi

    Afyon Kocatepe Üniversitesi, Türkiye

  • Nisan 2018 Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye

  • Haziran 2013 Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje

    Ege İhracatçıları Birliği, Türkiye

Bilimsel Danışmalıklar

  • 2018 - 2019 Tübitak

    Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

  • 2017 - 2018 Tübitak

    Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

  • 2016 - 2017 Tübitak

    Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

  • Ekim 2019 16 Ekim Dünya Gıda Gününde Buluşalım

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Haziran 2019 Kariyer Günü 2019

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Mayıs 2018 Kariyer Günü 2018

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Nisan 2018 Mühendislik Fakültesi Kariyer Günü

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Mayıs 2017 1. Ulusal Sütçülük Kongresi

    Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

  • Mayıs 2017 Kariyer Günü 2017

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Mayıs 2016 Kariyer Günü 2016

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Mayıs 2015 Kariyer Günü 2015

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Nisan 2015 Mühendislik Fakültesi Kariyer Günü 2015

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Nisan 2014 Mühendislik Fakültesi Kariyer Günü

    Sosyal Faaliyet Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Mayıs 2011 International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry

    Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Ekim 1999 2000’li Yıllara Doğru Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi

    Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

  • Eylül 1999 Gıda Mühendisliğinin 20. Yılı Kutlamaları

    Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

    Koca N.

    İzmir, Türkiye

Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri

  • 2019 - Devam Ediyor Peynirarge

    nurcankoca

    Ege Üniversitesi, Turkey

  • 2019 - Devam Ediyor Pienkuarge

    https://avesis.ege.edu.tr/arastirma-grubu/pienkuarge

    Ege Üniversitesi, Turkey

Akademik Dolaşım Faaliyetleri

  • 2008 - 2008Erasmus Programı, Ders Verme

    Accademia di Belle Arti-Foggia, İtalya

  • 2004 - 2006Doktora Sonrası Araştırma, Doktora Sonrası Araştırma

    Ohio State University, Amerika Birleşik Devletleri

  • 1997 - 1997Diğer Değişim Programı, Diğer

    Kuzey Kıbrıs Süt Kooperatifi, Kıbrıs (Kktc)