Öğr.Gör.

ÖZGÜN IŞIK


Ödemiş Meslek Yüksekokulu

-

Eğitim Bilgileri

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Doktora

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Dr), Türkiye

2012 - 2015

2012 - 2015

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Yl), Türkiye

2007 - 2012

2007 - 2012

Lisans

Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Ziraat Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2015

2015

Yüksek Lisans

ETLİK PİLİÇLERİN BESLENMESİNDE ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK UN KURDU (Tenebrio molitor L.)'NUN KULLANIMI

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Yl)

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2017

2017

Deney Hayvanlarının Kullanımına Yönelik Sertifika Programı (B Kategorisi)

Mesleki Kurs

Ege Üniversitesi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler, Ziraat, Zootekni ve Hayvan Besleme, Yemler ve Hayvan Besleme, Yem ve Yem Teknolojisi, Tek Midelilerin Beslenmesi

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Etlik Piliç Üretiminde Beslemenin Çevre Kirletici Emisyonlar Üzerine Etkisi

Işık Ö. , Kırkpınar F.

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, cilt.8, ss.234-238, 2020 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

Use of Mealworm (Tenebrio molitor L.) in Broiler Nutrition as an Alternative Protein Source

IŞIK Ö. , KIRKPINAR F.

2nd International Animal Nutrition Science Congress, 1 - 04 Kasım 2018

2018

2018

The Use of Turmeric (Curcuma longa) in Broiler Nutrition.

KIRKPINAR F. , IŞIK Ö. , MERT S.

International Animal Science Conference, 25 - 27 Ekim 2018

2018

2018

The Use of Hemp Seed (Cannabis sativa) in Poultry Feed

KIRKPINAR F. , MERT S. , IŞIK Ö.

International Animal Science Conference, 25 - 27 Ekim 2018

2018

2018

The Effect of Dietary Cumin Essential Oil on Relative Organ Weights of Broilers Reared in Free-Range System

KIRKPINAR F. , AÇIKGÖZ Z. , MERT S. , IŞIK Ö. , KAĞAN T.

29th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2018

2017

2017

The Use of Aromatic Plants, Essential Oils, and Their Active Components in Broiler Nutrition as Phytogenıc Feed Additives

KIRKPINAR F. , IŞIK Ö. , MERT S.

I. Intenational Congress on Medicinal and AromaticPlants: “Natural and Healthy Life”, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1585

2017

2017

EFFECTS OF DIETARY OREGANO OIL ON NUTRITIONAL QUALITY OF BROILER MEAT

KIRKPINAR F. , MERT S. , IŞIK Ö.

International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1367

2017

2017

Tarçının (Cinnamomum spp.) Etlik Piliçlerin Beslenmesinde Kullanımı

KIRKPINAR F. , IŞIK Ö. , MERT S.

4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, ss.453-459

2017

2017

Kişniş (Coriendrum sativum L.) Tohumunun Etlik Piliçlerin Beslenmesinde Kullanımı

KIRKPINAR F. , MERT S. , IŞIK Ö.

4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, ss.447-452

2016

2016

Yosunların Etlik Piliç ve Yumurtacı Tavukların Beslenmesinde Kullanılması

KIRKPINAR F. , IŞIK Ö. , MERT S.

1. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, 28 Eylül - 01 Ekim 2016

2015

2015

Kanatlı Kümes Hayvanlarında Beslenmenin Kanibalizm Üzerine Etkileri

KIRKPINAR F. , IŞIK Ö. , MERT S.

9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2015