Desteklenen Projeler
-
2016 - 2020 SOĞUKTA MUHAFAZA VE ETİLEN UYGULAMALARININ ZEYTİNDE MEYVE KALİTESİNE ETKİLERİ
-
2013 - 2015 KURU DOMATES ÜRETİMİNDE SODYUM KLORÜRÜN KISMEN POTASYUM KLORÜR İLE DEĞİŞTİRİLMESİNİN KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2006 - 2009 KIRKAĞAÇ KAVUNUN (CUCUMİS MELO L. SUBSP. MELO INODORUS) HASAT SONRASI ÖMRÜNÜN UZATILMASI ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR
-
2006 - 2008 SEMİZOTUNDA(PORTULACA OLERACEA L.) FARKLI SAKLAMA KOŞULLARININ KALİTE VE BESİN İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2002 - 2007 BAZI YEŞİL SEBZELERDE YAPRAKLARIN RENGİ İLE NİTRAT İÇERİĞİ ARASINDAKİ İLİŞKİLERİN SAPTANMASI ÜZERİNE ARAŞTIRMA.