Ege Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Mesleki Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR / GÖREVLER
Prof.Dr., EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, 1999 - Devam Ediyor
Doç.Dr., EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, 1992 - 1999
Yrd.Doç.Dr., EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, 1990 - 1992
Arş.Gör., EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, 1983 - 1990
MESLEKİ ve İDARİ DENEYİMLER
Enstitü Müdürü, EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, , 01.01.2016 - Devam Ediyor
BAP Koordinatörü, EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, , 01.01.2013 - 30.12.2017
Bölüm Başkanı, EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, 01.01.2009 - Devam Ediyor
Anabilim/Bilim Dalı Başkanı, EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, 01.01.2006 - 30.12.2009
Erasmus Koordinatörü, EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, , 01.01.2003 - Devam Ediyor
YÖNETİLEN TEZLER
Doktora, H.Çakmak, "Elektro-püskürtme yöntemiyle farklı emülsiyonlardan yenilebilir filmlerin üretilmesi ve bazı meyvelerin raf ömrüne etkisinin incelenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2017.
Doktora, G.Yazar, "Glutensiz yeni ürünlerin geliştirilmesi için hamur reolojisinin doğrusal olmayan yöntemlerle incelenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2016.
Doktora, T.Yilmaz, "Bitkisel ürünlerden polisakkarit ekstraksiyonunda ultrason kullanımının optimizasyonu", CELAL BAYAR ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2015.
Doktora, S.Kumcuoğlu, "Bazı gıda maddelerinin donma koşullarında ısısal özelliklerinin belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2003.
Yüksek Lisans, D.Barişik, "Glutensiz ekmek formülasyonlarında nohut unu kullanımının termoreolojik özellikler açısından incelenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2016.
Yüksek Lisans, M.Öner, "Ultrasonik yöntemle biber posasından yağ içinde karotenoid ekstraksiyonu", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2015.
Yüksek Lisans, G.Turkut, "Ekşi maya ile glütensiz ekmek üretiminde hamur reolojisi ve ürün özelliklerinin belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2015.
Yüksek Lisans, B.Yilmaz, "Kurutmada ultrason kullanımının ürün kalitesi ve kuruma davranışına etkileri", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2014.
Yüksek Lisans, M.Kurban, "Zymomonas mobilis'ten elde edilen levansukraz enzimi ile fruktooligosakkarit üretimi ve elde edilen ürünün püskürtmeli kurutucuda kurutulması", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2013.
Yüksek Lisans, A.Tonay, "Çoklu emülsiyonların üretimine kolloid değirmendeki dönüş hızının etkisi ve enkapsülasyon verimliliklerinin hesaplanması", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2012.
Yüksek Lisans, D.Aktürk, "Yağın Nişasta Bazlı Eriyiğin Genleşme Davranışı ve Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2011.
Yüksek Lisans, Ö.Özcan, "Hibrit nanopartiküllerin miniemülsiyon polimerizasyonu ile üretilmesinin incelenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2011.
Yüksek Lisans, B.Günal, "Keçiboynuzu pekmezinin püskürtmeli kurutucu ile kurutulması ve elde edilen tozların ekmek üretiminde kullanılması", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2011.
Yüksek Lisans, H.Çakmak, "Tavuk eti ile zenginleştirilmiş çerez tipi ürün geliştirilmesinde uygulanan işlemlerin kalite karakteristiklerine etkilerinin belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2011.
Yüksek Lisans, Z.Akkaya, "Pekmezin kurutulması sonucunda elde edilen ürünün karakterizasyonu", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2010.
Yüksek Lisans, C.Yildirim, "Model sistemlerde antifriz protein kullanımının yeniden kristallenmeye ve bazı ısısal özelliklere etkisinin incelenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2008.
Yüksek Lisans, M.Emin, "Nano-partiküllerin sıvı içinde dispersiyonu, de-aglomerasyonu ve ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 2007.
Yüksek Lisans, P.Yolci, "Taneli ve toz halindeki gıdaların ısıl iletkenliklerinin PROB yöntemiyle ölçümü", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Diğer, Ocak, 1999.
Yüksek Lisans, M.Sakin, "Bazı gıda maddelerinin ısıl difüzivitelerinin dickerson metoduyla belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Ocak, 1998.
Yüksek Lisans, S.Evcin, "Bulgur üretiminde kullanılan değişik buğday çeşitlerinin işleme sırasında ısıl iletkenlik değerindeki değişimin ve kuruma karekteristiklerinin belirlenmesi", EGE ÜNIVERSITESI Fen Bilimleri Enstitüsü Diğer, Ocak, 1993.
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2019
Ege Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi