Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Molecular cytogenetic characterization of common bean (Phaseolus vulgaris L.) accessions

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, cilt.44, sa.6, ss.612-630, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diversity and genetic analysis through DArTseq in common bean (Phaseolus vulgaris L.) germplasm from Turkey

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, cilt.41, sa.5, ss.389-404, 2017 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Association mapping for five agronomic traits in the common bean (Phaseolus vulgaris L.)

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, cilt.94, sa.15, ss.3141-3151, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

Diversity in nutritional composition of Swiss chard (Beta vulgaris subsp L. var. cicla) accessions revealed by multivariate analysis

PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION, cilt.9, sa.4, ss.557-566, 2011 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Biochemical components of snap bean (Phaseolus vulgaris) genotypes

PROCEEDINGS OF THE IIIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON CUCURBITSXXX IHC – Proc. V International Symposium on Plant Genetic Resources: Sustainable Management and Utilization for Food, Nutrition and Environmental Security, sa.1297, ss.293-300, 2020 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Kereviz Yetiştiriciliği

Tarım Türk Dergisi, sa.69, ss.101-105, 2018 (Hakemsiz Dergi)

Biber genotiplerinin genetik çeşitliliklerinin SRAP markörleri kullanılarak belirlenmesi

Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi, cilt.32, ss.321-329, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

. Kapya (Salçalık) Biber Yetiştiriciliği

Tarım Gündem Dergisi., sa.32, ss.20-23, 2016 (Hakemsiz Dergi)

Fitokimyasallar - 1

Dünya Gıda Dergisi, ss.90-91, 2016 (Hakemsiz Dergi)

Hardal Otu

Dünya Gıda dergisi, 2015 (Hakemsiz Dergi)

Eşek Helvası

Dünya Gıda Dergisi, ss.89-90, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Helvacık.

Dünya Gıda Dergisi, ss.89-90, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Acı Marul "Lactuca serriola L.".

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-94, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Sağlıklı Beslenmede Bitkisel Protein Kaynağı "Bezelye".

Dünya Gıda Dergisi, ss.88-91, 2013 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Beslenme Programlarında Önem Kazanan Bir Bitki "Börülce".

Dünya Gıda Dergisi, ss.93-96, 2013 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Dünyadan Ot Festivalleri ve Farklı Tatlar

Dünya Gıda Dergisi, ss.89-91, 2013 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Baklanın Beslenme ve Toprak Verimliliği Üzerine Etkile

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-95, 2013 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Tarhun Otu (Artemisia dracunculus).

Dünya Gıda Dergisi, ss.89-91, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Fesleğen (Reyhan) (Ocimum basilicum.

Dünya Gıda Dergisi, ss.93-95, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Alternatif Yeşillikler Misome (Brassica campestris narinosa).

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-93, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

. Sebze Olarak Taze Soğan (Chives)

Dünya Gıda Dergisi, ss.88-90, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

. Sofralarımızın Renkleri “Yenilebilir Çiçekler”

Dünya Gıda Dergisi, ss.91-92, 2011 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Tatlı rezene yetiştiriciliği ve değerlendirilme şekli.

Dünya Gıda Dergisi, ss.90-92, 2011 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Kolokas

Dünya Gıda Dergisi, ss.87-90, 2011 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Sebze Olarak Değerlendirilen yeşillikler 'Molehiya'

Dünya Gıda Dergisi, ss.89-91, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hobi Bahçeleri - IV Yaz Bahçeleri (Meyvesi Yenen Sebzeler - I)

Dünya Gıda Dergisi, ss.88-89, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hobi Bahçeleri III. İlkbahar Bahçeleri

Dünya Gıda Dergisi, ss.87-90, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Bazı Brokkoli Çeşitlerinde Raf Ömrü Süresince Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, cilt.47, ss.79-86, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hobi Bahçeleri -II Kış Bahçeleri.

Dünya Gıda Dergisi, ss.88-91, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Sebze Islahında Yeni Yaklaşımlar 'Moleküler Yöntemler'

Dünya Gıda Dergisi, ss.89-91, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Minyatür (Mini) Sebzeler

Dünya Gıda Dergisi, ss.90-92, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Sürdürülebilir Tarım

Dünya Gıda Dergisi, ss.91-92, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

. Organik Taze ve Kurutulmuş Sebze Ürünlerinde Gıda Güvenliği.

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-95, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Alternatif yeşillikler I Mizuna

Dünya Yayıncılık Gıda, cilt.413, ss.92-94, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Alternatif Yeşillikler III Komatsuna

Dünya Gıda, ss.93-94, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Baharat Olarak Değerlendirilen Sebzeler, Rezene-Kişniş

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-94, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Beyaz baş Lahana Yetiştiriciliği

Dünya Gıda Dergisi, ss.76-78, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Alternatif Yeşillikler IV (Hardal) Brassica juncea (L.),

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-94, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Dünya Gıda Dergisi

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-94, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Alternatif Yeşillikler II (Mibuna) Brassica rapa var. nipposinica

Dünya Gıda Dergisi, ss.92-93, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Yerelması Yetiştiriciliği

Dünya Gıda Dergisi, ss.89-91, 2006 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Nutritional Diversity of Selected Wild Edible Plants Collected from Aegean Region of Turkey

International Conference on Agriculture, Forest, Food Scıences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

Türkiye Pazı (Beta vulgaris var. cicla) Genetik Kaynaklarının Karakterizasyonu

Türkiye IV. Bahçe Bitkileri Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Ekim 2011, ss.452-458

Türkiye Sebzeciliğinde Ümitvar Görülen Alternatif Türler

VII. Sebze Tarımı Sempozyumu., Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008

Organik Roka Üretimi

VI. Sebze Tarımı Sempozyumu, Kahramanmaraş, Türkiye, 19 Eylül 2006, ss.55-60

Kitap & Kitap Bölümleri

Enginarın Türkiye ve Dünyadaki Yeri

ENGİNAR " Kalbi Olan Lezzet ve Sağlık Sebzesi", Dursun Eşiyok, Eren Akçiçek, Betül Öztürk, Editör, Tükelmat A. Ş. Konak- İzmir, İzmir, ss.28-37, 2018

Enginarın Türkiye ve Dünya’da Yeri

ENGİNAR, Dursun EŞİYOK, Eren AKÇİÇEK, Betül ÖZTÜRK, Editör, Tükelmat A.Ş., 2018

Akdeniz Usulü Beslenmede Sebzeler

Akdeniz Usulü Beslenme, Eren Akçiçek, Semih Ötleş, Mustafa Tan, Editör, Egetan Bas. Yay. Tan. Ltd. Şti. 1484 Sokak No: 15 Alsancak / Yay-Pa İzmir Kitap Yayımcılık, İzmir, ss.233-250, 2009