Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Fonksiyonel Bir İçecek Olarak Şarap

AKADEMİK GIDA, sa.10, ss.79-83, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Wine as a Functional Alcoholic Beverage Fonksiyonel bir içecek olarak Şarap

Academic food journal, cilt.10, ss.79-83, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Kurumsal Yemek İşletmeleri ve Pazarlama Politikaları

HASAD Dergisi, cilt.23, ss.10-15, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Dondurulmuş Galia Çeşidi Kavunun Bazı Vitamin İçeriklerinde Meydana Gelen Değişmeler Üzerine Bir Araştırma

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, cilt.18, sa.6, ss.457-461, 1994 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Kırmızı Pancar Suyunun Özütlenmesi ve Dayandırılması Üzerine Bir Çalışma

E.Ü. Mühendislik Fakültesi Dergisi, cilt.11, sa.2, ss.67-73, 1993 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Yeni Bir Jelatinli Ürün Üzerine Araştırmalar

E.Ü.Mühendislik Fakültesi Dergisi, cilt.11, sa.1, ss.89-96, 1993 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Nohut Pulcuğu Eldesi ve Humus Üretimi Üzerine Bir Araştırma

E.Ü.Mühendislik Fakültesi Dergisi, cilt.11, sa.1, ss.83-88, 1993 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Gıdalarda Radyasyon Yükü ve İşleme Sırasındaki Değişimi

Gıda Dergisi, sa.18, ss.289-291, 1993 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Piyasada Satılan Bazı Paket Çayların Analitik Karakterleri ve TS-4600'a Uygunlukları Üzerine Araştırma

E.Ü.Mühendislik Fakültesi Dergisi, cilt.10, sa.1, ss.159-175, 1992 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Valsli Kurutucuda Havuç Fleyki Eldesi Üzerine Bir Çalışma

E.Ü.Mühendislik Fakültesi Dergisi, cilt.8, sa.1, ss.85-96, 1990 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Valsli Kurutucuda Patates Fleyki Eldesi Üzerine Çalışmalar

E.Ü.Mühendislik Fakültesi, cilt.5, sa.2, ss.71-83, 1987 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Rotovan ve Ortodoks Siyah Çayların Bileşimi Üzerine Araştırmalar

E.Ü.Mühendislik Fakültesi Dergisi, cilt.5, sa.2, ss.85-93, 1987 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Teknoloji Transferi ve Üniversite Sanayi İşbirliğinde Bir Model: Ege Üniversitesi-EBİLTEM

ESİNKAP Eskişehir Proje Pazarı ve Sempozyumu, Eskişehir, Türkiye, 10 Mayıs 2011, ss.58-61

Sanayi Kuruluşlarına Yönelik Destekler

Ulusal Bağcılık-Şarap Sempozyumu ve Sergisi, Denizli, Türkiye, 06 Kasım 2008, ss.255-269

Soya İzoflavonları Ve Sağlığımız

9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.775-776

Meslek Yüksekokulları Gıda Teknolojisi Programlarının Genel Değerlendirilmesi

III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 28 Eylül 2005, ss.221-229

Variability of Vitamin Content in Processed Melon

10th World Congress of Food Science & Technology, Sydney, Avustralya, 03 Kasım 1999, ss.241

Effect of different drying methods on the quality of Tarhana

9th Congress of Food Science and Technology, Budapeşte, Macaristan, 30 Temmuz 1995, ss.117

Kırmızı Pancar Suyu Özütlemesi ve Püskürtmeli Kurutucuda Kurutulması Üzerine Bir Çalışma

Kimya-93 IX. Kimya ve Kimya Mühendisliği Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 18 Eylül 1993, ss.584

Kavunların İki Farklı Yöntemle Dondurulması ve Depolanmasının Kavunun Kalitesi Üzerine Etkileri

Gıda Müh. Ulusal Semp.199l-1992 Araştırmaları, Ankara, Türkiye, 21 Haziran 1992, ss.157-172

Kitap & Kitap Bölümleri

'Kanserden Korunmada Meyveler

Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme, Eren Akçiçek, Semih Ötleş, Editör, Sidaşyayınları, İzmir, ss.293-306, 2016

Meyveler

Akdeniz Usulü Beslenme, Eren Akçiçek, Semih Ötleş, Mustafa Tan, Editör, Ulusal Zeytin Ve Zeytinyağı Konseyi Yayınları, İzmir, ss.221-234, 2009

Diğer Yayınlar