Bazı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynir Üretiminde Uygulanabilirliği ve Peynir Kalitesine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma I. Duyusal ve Mikrobiyolojik Ozelliklere Etkileri


Akalın A. S. , Akbulut N., Gönç S., Kınık Ö. , Uysal H. R.

Akbulut, N.: Gönç, S.: Kınık, Ö.: Uysal, H. R.: Akalın, A. S.: Kavas, G.. E. U. Ziraat Fakultesi Dergisi 33 (1) 9-15, 1996., vol.33, no.1, pp.9-15, 1996 (National Refreed University Journal)

  • Publication Type: Article / Article
  • Volume: 33 Issue: 1
  • Publication Date: 1996
  • Title of Journal : Akbulut, N.: Gönç, S.: Kınık, Ö.: Uysal, H. R.: Akalın, A. S.: Kavas, G.. E. U. Ziraat Fakultesi Dergisi 33 (1) 9-15, 1996.
  • Page Numbers: pp.9-15